Αποκαλύψεις για τις παρασκηνιακές επαφές του Καμμένου

Αποκαλύψεις για τις παρασκηνιακές επαφές του Καμμένου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:16 Δημιουργία 12/02/19, 11:10

Ετοιμάζει νέο δεξιό μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίο έχει προσεγγίσει και τον Γιώργο Καρατζαφέρει, αποκαλύπτει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα ανέφερε πως ήδη υπάρχει συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αφού όπως υποστήριξε οι πολίτες ζητούν να δουν συσπείρωση του δεξιού χώρου με τη Νέα Δημοκρατία, απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα ο Δημήτρης Καμμένος ανέφερε ότι γίνονται κινήσεις για να συγκροτηθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξάρτητων στην Βουλή, και ο ίδιος προτείνει για μία από τις θέσεις των Αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου τον Πάνο Καμμένο. Στόχος είναι η αφαίρεση του λόγο από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον «killer» που «δεν έχει τον άθεό του». Χαρακτηριστικά είπε «δεν γίνεται να παραδέχεται στην Βουλή ‘σου διέλυσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην με ρίξεις’, αυτό δεν είναι μέσα στους κανόνες της Δημοκρατίας».




Αν σου άρεσε κάνε