Και ο Γιώργος Βουλγαράκης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Και ο Γιώργος Βουλγαράκης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:16 Δημιουργία 12/02/19, 17:10

Το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του για το δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου διακινεί ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, έσπευσε να αναρτήσει σχετικό δημοσιεύμα από το pontiki.gr στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ο κ. Βουλγαράκης που εκλεγόταν επί σειρά ετών στην Α΄ Αθηνών και έχει απομακρυνθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή μετά το θόρυβο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του περί νόμιμου και ηθικού, ενώ είχε διαγραφεί από τη ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά το 2010.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βουλγαράκης φέρεται να έχει επαφές με πρώην και νυν στελέχη της ΝΔ, πρώην δημοτικούς συμβούλους και στελέχη μικρών κομμάτων της δεξιάς, ενώ υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα αναφέρθηκαν σε εκείνον με θετικά λόγια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι στόχος είναι να απευθυνθεί σε ψηφοφόρους της παραδοσιακής δεξιάς που αισθάνονται αποξενωμένοι από τη ΝΔ λόγω επιλογών της ηγεσίας Μητσοτάκη, αλλά και σε όσους εξ αυτών σκέπτονται να ψηφίσουν ακροδεξιούς σχηματισμούς.

Οι κινήσεις του κ. Βουλγάρακη έχουν προκαλέσει συζητήσεις στο χώρο της κεντροδεξιάς, με ορισμένους να εκτιμούν ότι στόχος του είναι να πιέσει για την ένταξη του στα γαλάζια ψηφοδέλτια και άλλους ότι στόχος είναι να παίξει ρόλο σε νέες κινήσεις στο χώρο της δεξιάς.

Αν σου άρεσε κάνε