Ψευτοδιλήμματα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τόνισε ο Κουτσούμπας

Ψευτοδιλήμματα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τόνισε ο Κουτσούμπας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:45 Δημιουργία 13/02/19, 17:39

Πυρά κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμοπας το απόγευμα της Τετάρτης από την Ολομέλεια της Βουλής, κατά την ομιλία του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας, «η συγκεκριμένη συνταγματική αναθεώρηση εξυπηρετεί δύο συγκεκριμένους στόχους: ανάγκες του αστικού πολιτικού συστήματος και προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με ψευτοδιλήμματα».

Αναφερόμενος προς την κυβέρνηση, ανέφερε πως «ξεχάσατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ την κριτική που παλαιότερα εσείς ασκούσατε; Με την πρότασή σας για την εκλογή του ΠτΔ λέτε καθαρά πως κινείται στην κατεύθυνση να μην διαταράσσεται η δική σας σταθερότητα».

Ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε ότι «εσείς του ΣΥΡΙΖΑ γίνατε ο καλύτερος προπαγανδιστής της εμβάθυνσης του ευρωπαϊκού πνεύματος που γίνεται ολένα και πιο αντιλαϊκή. Επιδιώκετε την πολιτική σταθερότητα, δηλαδή την συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως «αυτούς τους αντιδραστικούς στόχους δεν μπορείτε να τους κρύψετε όσο κι αν προσπαθήσετε να τους πλασάρετε σαν πρόοδο και ρήξη με το παλαιό πολιτικό σύστημα».

Αν σου άρεσε κάνε