Βαρουφάκης: Ετοιμοθάνατο πρόβατο ο Καμμένος, που τότε ήθελε επιστροφή στη δραχμή

Βαρουφάκης: Ετοιμοθάνατο πρόβατο ο Καμμένος, που τότε ήθελε επιστροφή στη δραχμή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:19 Δημιουργία 14/02/19, 11:53

«Έσφαξε με το γάντι» τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο Γιάννης Βαρουφάκης με νέες δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντάς τον «ετοιμοθάνατο πρόβατο» και αποκαλύπτοντας πως ο Πάνος Καμμένος το 2015 στήριζε την επιστροφή στη δραχμή, επικαλούμενος βοήθεια από τις ΗΠΑ.

Σήμερα το πρωί ο πρώην ΥΠΟΙΚ που πανηγύριζε το 2015 όταν είχαν κλείσει οι τράπεζες και επεβλήθησαν τα capital controls Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε με ειρωνικό τρόπο στα όσα είπε εναντίον του στον ΣΚΑΙ ο Πάνος Καμμένος περί «υπαλλήλου Σόιμπλε» που ήθελε να βγάλει τη χώρα από το ευρώ.

Όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τους ΣΚΑΪ για όσα εξιστόρησε και είπε ο Πάνος Καμμένος για τον ίδιο, ο Βαρουφάκης, απάντησε αν έγιναν το 2015, όλα όσα λέει ο πρώην υπουργός Αμυνας.

«Σ΄ ένα εναλλακτικό σύμπαν κάποιας φαντασίωσης ίσως. Αλλά όχι στην πραγματικότητα που ζούμε. Έχετε νιώσει ποτέ σα να σας κατασπαράζει ετοιμοθάνατο πρόβατο; Έτσι αισθάνθηκα τώρα...Τότε μου έδινε την εντύπωση ανθρώπου που έλεγε αφήστε με να είμαι υπουργός Αμυνας, να χαίρομαι τη χαρά του υπουργού άμυνας και κάντε ό,τι θέλετε...Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός σε μια κυβέρνηση», ανέφερε ο Γ.Βαρουφάκης

Μάλιστα ο πρώην ΥΠΟΙΚ ανέφερε πως την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή υποστήριζε ο Πάνος Καμμένος το 2015 και ισχυριζόταν ότι θα «βρει λύση» με την βοήθεια των ΗΠΑ.

Αν σου άρεσε κάνε