Το ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνει την πρόταση για ΠτΔ από την Κεντροαριστερά

Το ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνει την πρόταση για ΠτΔ από την Κεντροαριστερά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:03 Δημιουργία 14/02/19, 14:57

Την πρόθεση του Κινήματος Αλλαγής να προτείνει άλλο πρόσωπο από τον Προκόπη Παυλόπουλο για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην αρχή του 2020, με πολιτική προέλευση από την Κεντροαριστερά, σημείωσε την Πέμπτη ο Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στην εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ δήλωσε χαρακτηριστικά «έφτασε η ώρα να έχουμε Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο. Και θα έχουμε την πρότασή μας», σχολιάζοντας έτσι τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού πως η ΝΔ έχει συμφωνήσει με το Κίνημα Αλλαγής να προτείνει στέλεχός του για τη Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει να λέει ότι είναι κεντροαριστερός, να στηρίξει την πρότασή μας».

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισαν απαράδεκτη την εμπλοκή από τον Αλέξη Τσίπρα του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πολιτική αντιπαράθεση. «Ο κ. Τσίπρας, με τον τρόπο αυτό, στηρίζει τη δεξιά συνιστώσα που τον έφερε στην εξουσία», είπαν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Αν σου άρεσε κάνε