Σε τροχιά ανασχηματισμού το Μέγαρο Μαξίμου

Σε τροχιά ανασχηματισμού το Μέγαρο Μαξίμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:12 Δημιουργία 15/02/19, 12:59

Σε τροχιά ανασχηματισμού, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί στις 13.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, κινείται το Μέγαρο Μαξίμου.

Το ανακάτεμα της τράπουλας δεν θα είναι σαφώς σαρωτικό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μίνι αλλαγές, τη στιγμή δε που φουντώνουν τα σενάρια περί προσφυγής στις κάλπες τον ερχόμενο Μάιο.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι να δούμε κατά πόσο οι έστω μικρές αλλαγές θα σηματοδοτούν το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, τον οποίο εξάλλου ο ίδιος διεκδικεί ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει στην κάλυψη των κενών θέσεων του υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης και του υφυπουργού Εργασίας λόγω των υποψηφιοτήτων της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Νάσου Ηλιόπουλου για τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Αθήνας, αντίστοιχα.

Παράλληλα, κενή είναι και η θέση του υφυπουργού Άμυνας, μετά την παραίτηση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, ενώ ο κ. Τσίπρας είναι πολύ πιθανόν να μη διατηρήσει το υπουργείο Εξωτερικών, για το οποίο ακούγεται το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Αν σου άρεσε κάνε