Εσωκομματικά πυρά κατά Πολάκη για την υπόθεση Μπεσκένη

Εσωκομματικά πυρά κατά Πολάκη για την υπόθεση Μπεσκένη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:12 Δημιουργία 18/02/19, 12:39

Αποστάσεις πήρε από την αγωγή Πολάκη κατά της χήρας του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα έπραττε το ίδιο. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, χαρακτήρισε ως «προσωπική υπόθεση» το καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από την Attica Bank.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για την υπόθεση του Βασίλη Μπεσκένη και την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο Νίκος Ξυδάκης απάντησε: «Εγώ δεν θα έκανα ποτέ αγωγή εκτός αν αφορούσε την οικογένειά μου. Οι πολιτικές διαφορές λύνονται πάντα με πολιτικά μέσα και όχι στα δικαστήρια. Στον πολιτικό στίβο που είναι πολύ προσωπικά χτυπήματα απαντάς πολιτικά».

Για το εάν η στάση του κ. Πολάκη ζημιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ξυδάκης τόνισε: «Είναι προσωπικές στάσεις, ο κόσμος ξέρει και ξεχωρίζει κανέναν ξεχωριστά. Μένουν εντυπώσεις, μεγεθύνονται, επειδή είναι sui generis ενοχλεί ο Πολάκης. Όταν είσαι ξεχωριστός δεν συμφωνούν όλοι μαζί σου στην πολιτική κρίνεσαι από τη στάση σου».

«Είναι μια προσωπική του υπόθεση. Τον αφορά τον ίδιο. Το κουβαλάει πάνω του. Είναι σύννομο το δάνειο» είπε, μιλώντας στο ρ/σ «Πρώτο Θέμα».

Σχολιάζοντας ότι για το δάνειο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έβαλε και δεύτερη υποθήκη στο σπίτι του στα Σφακιά, ανέφερε ότι «φαίνεται ότι το δέχεται η τράπεζα».
Αν σου άρεσε κάνε