«Φαρμάκι» κατά Κοτζιά στάζει ο Καμμένος μετά τη μήνυση

«Φαρμάκι» κατά Κοτζιά στάζει ο Καμμένος μετά τη μήνυση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:45 Δημιουργία 18/02/19, 16:17

«Φαρμάκι» στάζει κατά του Νίκου Κοτζιά ο Πάνος Καμμένος, στον απόηχο της μήνυσης του πρώην ΥΠΕΞ εις βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ.

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται», γράφει ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται πως ο κ. Κοτζιάς κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο, με την οποία κατηγορεί τον κ. Καμμένο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ άλλων, ζητεί την προστασία της δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας: «Πιστεύω και είναι ανάγκη το δικαστήριο να με προστατεύσει. Θα ήθελα δε να πω και να δηλώσω ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, ότι η μεθοδευμένη από εκείνον στοχοποίησή μου από το καλοκαίρι του 2018, τον καθιστά εν δυνάμει υπεύθυνο εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε μένα και στην οικογένειά μου, στη σωματική και πνευματική μας υγεία. Μια στοχοποίηση που για κάποιον ο οποίος γνωρίζει από διεθνείς σχέσεις μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό το «ανεξήγητο μένος».Αν σου άρεσε κάνε