Η μπάλα στην εξέδρα από ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη με «βολές» κατά Σπυράκη

Η μπάλα στην εξέδρα από ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη με «βολές» κατά Σπυράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:08 Δημιουργία 18/02/19, 16:34

Να αποστρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης από το σάλο που έχουν ξεσηκώσει οι καταγγελίες για τα δάνεια του Παύλου Πολάκη επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας βαρύ «κατηγορώ» κατά της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώνεται πως «η ΝΔ και τα Μέσα που τη λιβανίζουν στοχοποιούν τον Παύλο Πολάκη, επειδή πήρε δάνειο, όπως σχεδόν η μισή Ελλάδα, βάζοντας υποθήκη το σπίτι του».

Συνεχίζοντας, από το ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι «αν έπαιρνε μίζες ή, αντί να βάλει υποθήκη την οικία του, κάποιος επιχειρηματίας του χάριζε το σπίτι στο οποίο διαμένει, η κ. Σπυράκη, η οποία στο τελευταίο πόθεν έσχες έχει δηλώσει υπόλοιπο δανείων 713.000 ευρώ, ίσως να μην είχε πρόβλημα».

Κάνοντας και πάλι επίθεση στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσθέτουν ότι «ο κ. Πολάκης, ούτε μίζες πήρε, ούτε καμία offshore έδωσε 800.000 ευρώ στην εταιρία της συζύγου του, όπως στην περίπτωση του κ. Μητσοτάκη, ούτε πήρε θαλασσοδάνειο για τον Κήρυκα Χανίων και έκανε σκανδαλώδη ρύθμιση, αφού για 11 χρόνια δεν είχε αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Η ΝΔ οφείλει να συμβιβαστεί επιτέλους με την πραγματικότητα, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε