Πυρά ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τα νέα χτυπήματα του Ρουβίκωνα

Πυρά ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τα νέα χτυπήματα του Ρουβίκωνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:05 Δημιουργία 18/02/19, 18:01

Σκληρούς τόνους κατά της κυβέρνησης για ανοχή στους αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα χρησιμοποιεί για μια ακόμα φορά ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε σχόλιο που έκανε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη για τα τελευταία χτυπήματα της αναρχικής ομάδας.

Όπως δήλωσε το στέλεχος της ΝΔ, «η αγαπημένη κυβερνητική “συλλογικότητα“ του Ρουβίκωνα συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της, χτυπώντας ανεξέλεγκτα ιδιωτικές επιχειρήσεις και διπλωματικές αντιπροσωπείες. Στόχος των γνωστών πλέον βανδάλων ήταν αυτή τη φορά πολυκατάστημα, στο οποίο επιτέθηκαν με βαριοπούλες. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα μεταξύ του προσωπικού ασφαλείας. Οι μπαχαλάκηδες, απτόητοι λόγω της κυβερνητικής αφασίας, “επισκέφθηκαν“ και την πρεσβεία της Ελβετίας, στο κέντρο της Αθήνας, όπου απείλησαν τον φύλακα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το υπουργικό δίδυμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ακόμη... αναζητά τη διεύθυνση του Ρουβίκωνα. Μέχρι να τη βρει, τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης συνεχίζουν με την άνεση τους να κουρελιάζουν κάθε έννοια έννομης τάξης, εξευτελίζοντας τον κρατικό μηχανισμό και αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας διεθνώς» σημειώνει.

Ακόμα, ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι «είναι, πλέον, εμφανές ότι μέλημα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διατήρηση καλών σχέσεων με κάθε ομάδα που κινείται και δρα στο περιθώριο.

Σε κάθε περίπτωση, τα έργα και οι ημέρες τους πολύ σύντομα λαμβάνουν τέλος. Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει την τάξη και θα εξαλείψει κάθε νησίδα ανομίας».

Αν σου άρεσε κάνε