Η θεσμική απάντηση ΤτΕ σε Πολάκη και οι απειλές κατά του Στουρνάρα

Η θεσμική απάντηση ΤτΕ σε Πολάκη και οι απειλές κατά του Στουρνάρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:39 Δημιουργία 18/02/19, 20:23

Θεσμική και εντός των θεσμικών πλαισίων ήταν η τοποθέτηση της Τράπεζα της Ελλάδος για τα δάνεια που έλαβε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Bank, στην υπόθεση που έχει ξεσηκώσει σωρεία αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο εξασφάλισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τις επίμαχες χρηματοδοτήσεις.

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν κορυφαία στελέχη της ΤτΕ με τον CEO της τράπεζας, Θεόδωρο Πανταλάκη, με επίκεντρο τα δυο καταναλωτικά δάνεια που έλαβε ο κ. Πολάκης.

Σύμφωνα με πηγές από την κεντρική τράπεζα, διαπιστώθηκε ότι οι χορηγήσεις έγιναν σύμφωνα με τους κανόνες της Attica Bank για τις χορηγήσεις, όπως ενημέρωσαν τα στελέχη της τράπεζας.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί τοποθέτηση του κ. Πολάκη στο γνωστό του ύφος με ανάρτηση στο Facebook, στην οποία ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε λάβρος κατά του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

«Βρε καλώς τον αρχιτραπεζίτη !!!!

Έτσι σε θέλω ευαίσθητο και με γρήγορα αντανακλαστικά να είσαι ο φύλακας Άγγελος του τραπεζικού συστήματος .!!

Όπως ακριβώς έκανες και στα δάνεια του Κήρυκα Χανίων ,στα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα δάνεια του Πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ ……(μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια όλα αυτά)!!

Έχεις άγχος ….ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ….

Υγ έβγαλε η Τράπεζα Αττικής απάντηση για το δικό μου!Δεν σε ενημέρωσε ο τοποτηρητής σου εκεί ο Διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας κος Πανταλάκης που είναι και υπόδικος για αυτά που έκανε στην Αγροτική τράπεζα; ;;;;»

Αν σου άρεσε κάνε