Και ο Καμμένος μπορεί να δημοσιοποιήσει sms του Κοτζιά, απειλούν οι ΑΝΕΛ

Και ο Καμμένος μπορεί να δημοσιοποιήσει sms του Κοτζιά, απειλούν οι ΑΝΕΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 08:47 Δημιουργία 19/02/19, 08:41

Στην αντεπίθεση περνούν οι ΑΝΕΛ, έπειτα από τη δημοσιοποίηση γραπτών μηνυμάτων του Πάνου Καμμένου από τον πρώην ΥΠΕΞ. Έτσι, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, επιφυλάχθηκε σήμερα για τη δημόσια κατάθεση προσωπικών μηνυμάτων του Νίκου Κοτζιά που αντάλλαξε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Σημειώνεται ότι όλα αυτά έρχονται μετά την μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου για τα περι χρηματοδότησης του Πράττω από τον Σόρος.

«Ό,τι έχει ανταλλαγεί μεταξύ τους υπάρχει», απάντησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στην ερώτηση αν ο Πάνος Καμμένος έχει και αυτός μηνύματα του Νίκου Κοτζιά. «Μετά την αποκάλυψη του μεγάλου ψέματος σε βάρος της Μακεδονίας και ενός ολόκληρου λαού, δεν υπήρχε επιστροφή, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Έπρεπε τα πάντα να δοθούν στο φως και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία», σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Επιτέλους ο κ. Κοτζιάς μετά από πολλούς μήνες και αφού βρέθηκε στριμωγμένος προσπαθεί να ξεφύγει μέσω Δικαιοσύνης», σχολίασε εν συνεχεία ο κ. Τοσουνίδης, σχετικά με τημήνυση που κατέθεσε χθες ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στον Άρειο Πάγο.

Ερωτηθείς ξανά για το αν θα υπάρξει δημοσιοποίηση SMS από τον Πάνο Καμμένο, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι «θα καταθέσει το αποδεικτικό υλικό και θα δώσει στη δικαιοσύνη την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα». «Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ασυμβίβαστη φωνή αλήθειας», τόνισε.




Αν σου άρεσε κάνε