O Σκοπιανός Τύπος γράφει για τα SMS Κοτζιά-Καμμένου

O Σκοπιανός Τύπος γράφει για τα SMS Κοτζιά-Καμμένου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:43 Δημιουργία 19/02/19, 12:29

Περίγελος στην ΠΓΔΜ έγινε η χώρα μας τα «καμώματα» των Ελλήνων υπουργών. Την ανταλλαγή απειλών μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου κάλυψαν με εκτενή δημοσιεύματα οι εφημερίδες των Σκοπίων.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της εφημερίδας των Σκοπίων Republika, σε ρεπορτάζ με τον τίτλο «Ο Κοτζιάς μηνύει τον Καμμένο για συκοφάντηση, απειλές και διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Στο κείμενο τονίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Κοτζιάς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει και χρηματική αποζημίωση από τον πρώην συνάδελφό του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ώστε τα δικαστήρια να με προστατεύσουν. Υπήρχε λεπτομερές σχέδιο να με στοχοποιήσουν από το καλοκαίρι του 2018» είναι η δήλωση του Νίκου Κοτζιά που αναμεταδίδουν.

Η εφημερίδα των Σκοπίων σημειώνει στη συνέχεια ότι ο Νίκος Κοτζιάς κατέστησε «τον Πάνο Καμμένο υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στον ίδιο και στα μέλη της οικογένειάς του».
Αν σου άρεσε κάνε