«Τερμάτισε» την τακτική της κωλοτούμπας ο Πολάκης

«Τερμάτισε» την τακτική της κωλοτούμπας ο Πολάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:45 Δημιουργία 19/02/19, 14:20

Συνέχεια στο προκλητικό σόου που έχει στήσει από χθες κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα για την «καυτή» υπόθεση της δανειοδότησής του από την Attica Bank έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Παύλος Πολάκης.

Ειδικότερα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, «τερμάτισε» την τακτική της «κωλοτούμπας», μετά τα απανωτά πυρά που δέχτηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας, όπως και νωρίτερα μέσω των social media, ότι ούτε ηχογράφησε ούτε απείλησε τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρα.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε τον κ. Στουρνάρα ότι «στήνει επιχείρηση σπίλωσης εναντίον του», ενώ έκανε λόγο για επιχείρηση κατακρεούργησης του χαρακτήρα του εδώ και τρεις μέρες.

«Εγώ δεν ηχογραφώ κανέναν, ό,τι έχω να πω το λέω καθαρά και ξάστερα και μπροστά. Να μην πετάει ο κ. Διοικητής την μπάλα στην εξέδρα με γελοιότητες περί δήθεν κακουργηματικές πράξεις. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να ‘χουνε να λένε όλοι αυτοί οι παπαγάλοι. Όμως τους συμπονώ, τους νοιώθω, έρχεται η ώρα που θα αποδοθούν ευθύνες. Θα τελειώσουν τα Πορίσματα, δεν μπορεί να στήνει επιχείρηση σπίλωσης εναντίον μου και ο λόγος που το κάνει είναι γιατί έχω συμβάλει και στις αποκαλύψεις της Novartis και στο ΚΕΕΛΠΝΟ που είναι εμπλεκόμενοι και αυτός και η γυναίκα του».

Ο κ. Πολάκης συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται για κατακρεούργηση και δολοφονία του χαρακτήρα του και γι' αυτό έχει δικαίωμα να πάει να ελέγξει αν ο Γ. Στουρνάρας ελέγχει τα δάνεια των άλλων. Ενώ επίθεση εξαπέλυσε και κατά δημοσιογράφων λέγοντας πως παρ’ ότι βγήκε Δελτίο Τύπου από την Τράπεζα Αττικής «λεγαν κι έγραφαν διαβόλοι και τριβόλοι και μερικοί εξ αυτών σιτίζονταν και παλιά από ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ναι, πήρα τηλέφωνο και επιβεβαιώνω πλήρως την συνομιλία με τον κ. Στουρνάρα. Βγαίνει να διαψεύσει το περιεχόμενο της συνομιλίας; Πολύ καλά κάνετε και τα ελέγχετε του είπα, αλλά από τη στιγμή που λειτουργείτε με τέτοια ευαισθησία, για δείτε και τα άλλα 33 εκ του Πρώτου Θέματος που έπρεπε να είναι απαιτητά εδώ κι ένα χρόνο. Δεν σας ενδιαφέρει η κεφαλαιακή επάρκεια της τράπεζας που της βαράει πιστόλι εδώ κι ένα χρόνο;» ανέφερε.

Αν σου άρεσε κάνε