Σπυράκη: Ανοχή στους μπαχαλάκηδες από την κυβέρνηση

Σπυράκη: Ανοχή στους μπαχαλάκηδες από την κυβέρνηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:09 Δημιουργία 04/03/19, 15:05

Με λάβρο ύφος κατά της κυβέρνησης για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών και τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας που σημειώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε τη Δευτέρα η Μαρία Σπυράκη, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

Η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

«Η κοινωνία είναι φοβισμένη, η ευθύνη είναι της κυβέρνησης, η οποία δείχνει ανοχή στους μπαχαλάκηδες. Η κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη για τα επεισόδια που συμβαίνουν στη χώρα», επεσήμανε.

Τα πυρά της ΝΔ μάλιστα συγκέντρωσε η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ειδικά η Όλγα Γεροβασίλη. «Τέσσερα χρόνια κυβερνά, λίγη αυτοκριτική από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας Πολίτη θα ήταν απαραίτητη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο και το θάνατο ασθενούς στο ΚΑΤ. «Είναι μέρος της εικόνας ενός κράτους που αδυνατεί να εκπληρώσει βασικές υποχρεώσεις του», τόνισε η κ. Σπυράκη.

«Οι αγορές προεξοφλούν κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με βάση αυτή την εξέλιξη, η έκδοση ομολόγου είναι στη σωστή κατεύθυνση», σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, με αφορμή πληροφορίες που θέλουν να έχουν αρχίσει οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοση ομολόγου.

«Η εκλογή του κυρίου Εξαδάχτυλου στην προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι σημαντική όχι μόνο γιατί αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια κάλπη, αλλά γιατί δείχνει ότι ο ιατρικός κόσμος της χώρας αγκαλιάζει το πρόγραμμα της ΝΔ για την υγεία», ήταν το σχόλιο της κ. Σπυράκη στη νίκη του Αθανάσιου Εξαδάχτυλου στην ηγεσία του συλλόγου με 62%.

Αν σου άρεσε κάνε