Νέα διμέτωπη επίθεση της Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Νέα διμέτωπη επίθεση της Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:51 Δημιουργία 14/03/19, 16:47

Διπλή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Φώφη Γεννηματά από τη Βουλή, κατά την ομιλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Η κ. Γεννηματά ανέφερε πως με φθηνή λογική προσεγγίζουν τη Συνταγματική Αναθεώρηση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δημιουργώντας τεχνητή πόλωση και διχασμό.

Όπως είπε «η συζήτηση γίνεται με υστεροβουλία και ιδεολογικές ακροβασίες», ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας «μοιάζουν τόσο πολύ η παλιά δεξιά της ΝΔ και η νέα δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσαν να συνεργαστούν μια χαρά »

«"Όχι" άλλο πια δεξιά το τιμόνι για τη χώρα, χρειάζονται άλλες λύσεις», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά «ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί και το Συνταγμα για να αποκομίσει μικροπολιτικά ωφέλη».

«Εμείς συμφωνήσαμε να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα στα σημεία που πρέπει, επικεντρωμένα στον Έλληνα πολίτη. Αυτή είναι η εμπέδωση της δημοκρατίας. Διατυπώσαμε συγκεκριμένες προτάσεις και σταθήκαμε απέναντι στο φαινόμενο του συνταγματικού λαϊκισμού», επεσήμανε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, τόνισε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ υποβάθμισαν το ίδιο σύνταγμα. «Στο βωμό της πολιτικής επιβίωσης χάθηκε άλλη μια ευκαιρία, όπως το 2008».

«Στεκόμαστε απέναντι σε πρόχειρες και τοξικές λύσεις. Διεκδικούμε στην ανοικοδόμηση του κράτους δικαίου, κόντρα σε όσους ναρκοθετούν την πορεία προς το αύριο», συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά.

Αν σου άρεσε κάνε