Λαζαρίδης: Εκκωφαντική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε κάλπη

Λαζαρίδης: Εκκωφαντική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε κάλπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 17/03/19, 16:55

Στις αλλαγές του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, τις επικείμενες εκλογές, αλλά και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εστίασε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του σε Alpha - ΕΡΤ.

Όσον αφορά τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, το «γαλάζιο» στέλεχος χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το γεγονός ότι «μπαίνει σε δημόσια διαβούλευση η πιθανότητα μείωσης των ποινών για εγκληματικές οργανώσεις, όπως είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ».

«Η κυβέρνηση να γνωρίζει ότι θα μας βρει απέναντι και καλά θα κάνει να μην προχωρήσει (σ.σ. σ’ αυτές τις αλλαγές). Σίγουρα χρειάζονται αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αλλαγές όμως που θα βοηθήσουν τη Δικαιοσύνη ως προς την αποτελεσματικότητα και τον χρόνο απονομής της» έσπευσε να προσθέσει.

Κάνοντας ειδική αναφορά στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ο κ. Λαζαρίδης, εμφανίστηκε βέβαιος για τη συντριπτική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας. «Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στρατηγική. Αυτό σημαίνει εκκωφαντική ήττα σε όλες τις κάλπες».

Αναφερόμενος τέλος, στην οικονομία, κατήγγειλε ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα αν δεν πάρει την έγκριση των πιστωτών».

«Κατά συνέπεια είμαστε σε μια πολύ αυστηρή επιτήρηση, καθώς βρισκόμαστε σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο. Ταυτόχρονα, όμως, η κυβέρνηση δεν προχωρά στην πράξη σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις» πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Αντίθετα, επιδίδεται σε ένα κρεσέντο παροχών και διορισμών με προφανείς ψηφοθηρικούς σκοπούς. Αντί να λύνει τα προβλήματα, ασχολείται με ρουσφέτια».

Αν σου άρεσε κάνε