Μητσοτάκης: Απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα η επένδυση στο Ελληνικό

Μητσοτάκης: Απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα η επένδυση στο Ελληνικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:30 Δημιουργία 19/03/19, 12:27

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα ότι θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη το χώρο του παλιού αεροδρομίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύτηκε ότι η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης.

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αντ’ αυτού, συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. «αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο και γι΄αυτό - όπως είπε - εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση της επένδυσης.

«Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος» διαβεβαίωσε, τονίζοντας ότι η επένδυση αυτή θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και «θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

Αν σου άρεσε κάνε