Επίθεση Γεωργιάδη προς ΣΥΡΙΖΑ για τα σεξιστικά σχόλια της Μεγαλοοικονόμου

Επίθεση Γεωργιάδη προς ΣΥΡΙΖΑ για τα σεξιστικά σχόλια της Μεγαλοοικονόμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:40 Δημιουργία 19/03/19, 18:34

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Τρίτη από τη Βουλή, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να χαρακτηρίζει ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα της γυναίκας υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις της βουλευτή της πλειοψηφίας,Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου για αγγούρια και ομοφυλόφιλους.

«Η κυρία Μεγαλοοικονόμου σε μια τηλεοπτική εκπομπή χάρισε ζαρζαβατικά στον Μ. Γιακουμάτο λέγοντάς του ότι δεν του έφερε αγγούρια γιατί δεν είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτή την φράση την χυδαία και σεξιστική δεν είπατε τίποτα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός τον διέκοψε λέγοντάς του ότι ρίχνει το επίπεδο, φράση όμως η οποία έριξε «λάδι στη φωτιά» και προκάλεσε νέα ένταση.

«Ο κ. Καματερός με κατηγορεί μάλιστα ότι ρίχνω το επίπεδο αλλά δέχεται να κάθεται στα ίδια έδρανα με την Μεγαλοοικονόμου. Μας κατηγορείτε εσείς που καταπίνετε τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου κι έχετε το θράσος να μας κάνετε και υποδείξεις για τον σεξισμό. Εσύ Καματερέ που τώρα φεύγεις να κάνεις δήλωση καταδίκης για τη Μεγαλοοικονόμου αν τολμάς. Αλλά δεν τολμάς», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αν σου άρεσε κάνε