Το Schoolwave επιστρέφει στο Νιάρχος

Το Schoolwave επιστρέφει στο Νιάρχος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 14:07 Δημιουργία 02/07/19, 13:57

Το πιο δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, το Schoolwave, επιστρέφει στο Σταύρος Νιάρχος» για τρεις μέρες μουσικής και δημιουργίας.

Εδώ και 14 χρόνια το Schoolwave δίνει ραντεβού σε νέους απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη που έρχονται να παίξουν μουσική μπροστά σε χιλιάδες συνομηλίκους τους και όχι μόνο. είναι οι πρωταγωνιστές σε ένα έργο που γράφουνε οι ίδιοι και όχι οι μεγάλοι γι' αυτούς. Το Schoolwave 2019 δίνει ραντεβού στις 5, 6 και 7 Ιουλίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο τον Ιούλιο είναι γεμάτο εκδηλώσεις.

Στο τριήμερο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 21 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα. Στο τέλος της κάθε βραδιάς θα εμφανίζεται ένας special guest: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στις 5/7, ο Εισβολέας στις 6/7 και ο Leon of Athens στις 7/7. Τo Schoolwave 2019 διοργανώνει η Δημιουργική Ομάδα Schooligans σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Περιφέρεια Αττικής, με μέγα Δωρητή του φεστιβάλ το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα: www.schoolwave.gr

Αν σου άρεσε κάνε