House of the Dragon: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το prequel του Game of Thrones

House of the Dragon: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το prequel του Game of Thrones

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 17:10 Δημιουργία 31/10/19, 17:06

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα τηλεοπτική σειρά House of the Dragon, που θα επικεντρώνεται στον οίκο Ταργκάριεν, έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Η καινούργια σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Fire and Bood (Φωτιά και Αίμα)» που ολοκλήρωσε το 2018 ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν (George R.R. Martin) ως συνοδευτικό του κύριου μυθιστορήματος «A Song of Ice and Fire», στο οποίο βασίστηκε το Game of Thrones.

Το HBO παρήγγειλε σειρά 10 επεισοδίων της ιστορίας, η οποία τοποθετείται 300 χρόνια πριν από τα όσα συνέβησαν στο GoT και αφηγείται την ιστορία του Οίκου Ταργκάριεν, τον οίκο όπου γεννήθηκε η Ντενέρις την οποία υποδυόταν η Εμίλια Κλαρκ.

Ο Μάρτιν δημιούργησε τη σειρά μαζί με τον Ryan Condal, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Miguel Sapochnik που θα σκηνοθετήσει τον πιλότο και πολλά επεισόδια. Και οι δύο έχουν περγαμηνές: ο Sapochnik σκηνοθέτησε 6 επεισόδια του GoT και βραβεύθηκε με Emmy Σκηνοθεσίας το 2016 για το επεισόδιο «Battle of the Bastards». Από την πλευρά του, ο Condal υπήρξε ένας εκ των δημιουργών της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Colony», και έχει συγγράψει τα σενάρια για το «Hercules» της MGM και το «Rampage».

Αν σου άρεσε κάνε