Η Σελίν Ντιόν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Σελίν Ντιόν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 14:44 Δημιουργία 19/02/20, 14:42

Η Σελίν Ντιόν, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2020, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, Courage World Tour.

«Είμαι ενθουσιασμένη που πηγαίνω στην Αθήνα την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Θα σας δω εκεί!», αναφέρει η Καναδή τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Twitter.

Η Σελίν Ντιόν είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής. Έχει κατακτήσει πολλά βραβεία ήδη από την ηλικία των 18 ετών, κυριαρχώντας στα pop charts της δεκαετίας του 1990 και έχοντας πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της.

Έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, δύο βραβεία Oscar, επτά American Music Awards, 20 Juno Awards (Καναδάς) και τον εντυπωσιακό αριθμό των 40 βραβείων Félix (Κεμπέκ). Το 2004 έλαβε το Diamond Award στα World Music Awards ως η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών ενώ το 2016 τα Billboard Music Awards την τίμησαν με το βραβείο Icon Award, για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Μέχρι σήμερα παραμένει αναμφισβήτητα μία από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Η Σελίν Ντιόν έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ με τις εμφανίσεις της στο Las Vegas: στο The Colosseum του Caesars Palace έχει δώσει περισσότερες από 1.100 παραστάσεις σε πάνω από 4.5 εκατομμύρια θαυμαστές της. Τον Ιούνιο του 2018 η ερμηνεύτρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα δύο μηνών από τις εμφανίσεις της στο Las Vegas προκειμένου να πραγματοποιήσει την παγκόσμια sold-out περιοδεία της Celine Dion Live 2018, που περιλάμβανε 22 σόου σε 12 πόλεις της Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Η περιοδεία ήταν από τις πιο επικερδείς της χρονιάς, με πάνω από 260.000 θεατές και εισπράξεις σχεδόν 57 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν σου άρεσε κάνε