Χανιά: Ξεκινά το 8ο φεστιβάλ κινηματογράφου την Τετάρτη

Χανιά: Ξεκινά το 8ο φεστιβάλ κινηματογράφου την Τετάρτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 16:07 Δημιουργία 20/10/20, 15:58

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εν μέσω πανδημίας, το 8ο φεστιβάλ κινηματογράφου κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, στα Χανιά.

Από τις 21 έως τις 31 Οκτωβρίου, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, θα φιλοξενήσει 140 ταινίες.

Δελτίο Τύπου

Το φετινό πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορούν να το παρακολουθήσουν οι φίλοι μας σε ΟΛΗ την Ελλάδα, διαδικτυακά – σε προστατευμένο περιβάλλον – στο www.chaniafilmfestival.com.

Μέρος αυτού του προγράμματος θα παρουσιαστεί ΚΑΙ στον φυσικό χώρο του Φεστιβάλ, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, καθημερινά 8.00 μ.μ. -10.00 μ.μ., καθώς και σε ειδικές προβολές που έχουν προγραμματιστεί. Αναλυτικά, θα υπάρχει ειδική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες από το site του Φεστιβάλ.
Παράλληλα, ένας σημαντικός αριθμός από εργαστήρια και masterclasses θα υλοποιηθεί σε φυσικό και διαδικτυακό περιβάλλον. Ειδικά εργαστήρια για την Εκπαιδευτική Κοινότητα, αλλά και για όλους τους φίλους του Κινηματογράφου.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων αποτελεί η απόφαση των συντελεστών του, η online έκδοση να ακολουθεί ροή αίθουσας και όχι on demand προβολή, ως συμβολή στη διατήρηση του αναντικατάστατου Φεστιβαλικού κλίματος.
Παράλληλα, μέσα από το κανάλι του 8ου CFF στο Youtube, θα υπάρχει μια καθημερινή ειδική ζωντανή εκπομπή η οποία θα δίνει τον παλμό του Φεστιβάλ με παρουσιάσεις, συζητήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και όλες οι δράσεις του σχεδιάζονται και επαναπροσδιορίζονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία από την διάδοση του Covid19.
Με υποχρεωτική χρήση μάσκας και θερμομέτρηση.

Για όλες τις δράσεις θα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης, μέσα από σχετικό ηλεκτρονικό σύστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.chaniafilmfestival.com, αλλά και στα social media του Φεστιβάλ!!!

Αν σου άρεσε κάνε