Θετικός στον κορονοϊό ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

Θετικός στον κορονοϊό ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 09:16 Δημιουργία 14/12/20, 09:14

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε σε πρόβες για τις ανάγκες της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» όπου θα συμμετείχε ως προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σε ένα από τα καθιερωμένα όμως rapid test που έκανε λίγο πριν την είσοδό του στο θέατρο, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα στα οποία είχε βγει αρνητικός.

«Τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν την είσοδό μου στο θέατρο και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου rapid test, διαγνώσθηκα θετικός. Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Σας ευχαριστώ ήδη για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας και υπόσχομαι στο Γιώργο πως θα κάνουμε σύντομα όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα που έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον για το μπουζούκι μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στην ανάρτησή του.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης έμεινε όπως ήταν φυσικό εκτός γυρίσματος. Πάντως το επόμενο Σάββατο θα ακούσουμε τα τραγούδια του συνθέτη, παιγμένα από δεκάδες μπουζούκια, με μουσικούς, μαθητές του Θανάση Πολυκανδριώτη.

Αν σου άρεσε κάνε