Σήμερα η διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση προς τιμήν της ζωής του Ντέιβιντ Μπόουι

Σήμερα η διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση προς τιμήν της ζωής του Ντέιβιντ Μπόουι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 15:00 Δημιουργία 08/01/21, 14:51

Πολλά και μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως οι Μπόι Τζορτζ, Ρίκι Τζερβέις, Κόρι Τέιλορ των Slipknot, Ντέιβ Ναβάρο κ.α. πρόκειται να συμμετάσχουν στη δράση για τα παιδιά, που οργανώθηκε στη μνήμη της ζωή και της καριέρας του Ντέιβιντ Μπόουι.

Το «A Bowie Celebration: Just For One Day!» θα μεταδοθεί παγκοσμίως σήμερα Παρασκευή (8 Ιανουαρίου) με αφορμή τα 74α γενέθλια του καλλιτέχνη, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου του 2016. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Μάικ Γκάρσον, ο οποίος υπήρξε μέλλος του συγκροτήματος του Μπόουι και θα βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για το Save The Children.

Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν οι: Yungblud, Άννα Κάλβι και Duran Duran, ενώ επίσης αναμένεται ότι θα εμφανιστούν και οι: Τέιλορ Μόμσεν, Τέιλορ Χόκινς των Foo Fighters, Κρις Σάνι των Jane's Addiction και Γκάρι Μπάρλοου του συγκροτήματος Take That.

Εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν και οι: Άνταμ Λάμπερτ, Άντρα Ντέι, Μάικλ Σ. Χολ, Ίαν Χάντερ, Άτικους Ρος και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 2 πμ ώρα Ηνωμένου Βασιλείου (4 πμ ώρα Ελλάδας) και θα είναι διαθέσιμη για όσους αγοράσουν εισιτήριο σε όλο τον κόσμο, για 24 ώρες μετά την έναρξη της.

Αν σου άρεσε κάνε