Καταγγελίες ηθοποιών - Χ. Τζωρτζάκης: Φοβόμαστε όλοι να πούμε ονόματα - Υπάρχει ομερτά

Καταγγελίες ηθοποιών - Χ. Τζωρτζάκης: Φοβόμαστε όλοι να πούμε ονόματα - Υπάρχει ομερτά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 13:55 Δημιουργία 09/02/21, 13:27

Στη λίστα με τα ονόματα των ηθοποιών που καταγγέλλουν συναδέλφους και σκηνοθέτες για σεξουαλική -και όχι μόνο, παρενόχληση, προστίθεται και αυτό του Χάρη Τζωρτζάκη.

Ο ηθοποιός, που κατήγγειλε πριν λίγες μέρες σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του, από γνωστό σκηνοθέτη, μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» του Αnt1, έκανε λόγο για «βαθιά ριζωμένη διαπλοκή στο χώρο της υποκριτικής».

«Βλέπω συνεντεύξεις παιδιών που βγαίνουν και μιλάνε και υπάρχει μία ομερτά. Φοβόμαστε όλοι να πούμε ονόματα μην φάμε μηνύσεις. Άμα η δικαιοσύνη δεν επιληφθεί, άμα δεν βγει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου πολιτισμού να μιλήσει, να πει ότι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να σταθεί δίπλα στα θύματα, δεν μπορεί να βγει να μιλήσει επώνυμα ο κόσμος», δήλωσε ο Χ. Τζωρτζάκης.

«Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τα θύματα ακόμα και με τα ίδια μας τα σώματα, αν η δικαιοσύνη και το κράτος δεν κάνουν την δουλειά τους», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως ο σκηνοθέτης στον οποίο αναφέρεται ο Χ. Τζωρτζάκης , έχει κατηγορηθεί για συναφή περιστατικά και από άλλους ηθοποιούς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ηθοποιούς, τους ζητήθηκε να απογυμνωθούν, με τρόπο χυδαίο και πλήρως ανάρμοστο για ένα κάστινγκ

Αν σου άρεσε κάνε