Οι ταινίες της εβδομάδας 17-23 Μαΐου στους κινηματογράφους

Οι ταινίες της εβδομάδας 17-23 Μαΐου στους κινηματογράφους

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 16:27 Δημιουργία 17/05/18, 16:06

Επτά νέες ταινίες έρχονται και αυτή την εβδομάδα στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών η πολυαναμενόμενη κωμική περιπέτεια «Deadpool 2», οι κοινωνικές «Βασιλικοί Γάμοι» και «Η τελευταία σημαία» αλλά και οι κομεντί «Το ταλέντο» και «50 φορές άνοιξη».

DEADPOOL 2
Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας - κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ
Είδος: Περιπέτεια
Διάρκεια: 107'

TOO MUCH INFO CLOUDING OVER MY HEAD
Ο Βασίλης, ένας σκηνοθέτης στα 35 γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε καθοδική επαγγελματική πορεία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει, ένα έπος εποχής με ερωτικό τρίγωνο. Πρέπει μέσα σε μια εβδομάδα να παίξει σε μια διαφήμιση κινέζικης μπύρας, να κινηματογραφήσει ένα φιλανθρωπικό γκαλά στα βόρεια προάστια και να σκηνοθετήσει μια ξεπεσμένη πρώην ηθοποιό σταρ της τηλεόρασης που θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο ερμηνεύοντάς τις Τρεις Αδελφές του Τσέχωφ σε μονόλογο. Παράλληλα ο Βασίλης πρέπει να διαχειριστεί την εξουσιαστική παραγωγό του, την παθητικά επιθετική μητέρα του, τις ανασφάλειες της κοπέλας του, τον καρκίνο που του χτυπά την πόρτα, την τεράστια συλλογή από έργα τέχνης που άφησε πίσω ο συλλέκτης πατέρας του και κυρίως τον κακό (πολύ κακό) του εαυτό.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Χριστοφιλάκης
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χριστοφιλάκης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Λένα Ουζουνίδου, Λένα Δροσάκη, Ζήσης Ρούμπος
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 106'

ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ
1721. Ο Φίλιππος της Ορλεάνης, Αντιβασιλέας της Γαλλίας, έχει μια τολμηρή ιδέα... Ο εντεκάχρονος Λουδοβίκος ΙΕ' πρόκειται να στεφθεί βασιλιάς και μια «πριγκιπική ανταλλαγή» θα επέτρεπε στη χώρα να διασφαλίσει την ειρήνη με την Ισπανία μετά από μακροχρόνιο πόλεμο, ο οποίος έπληξε οικονομικά και τα δύο βασίλεια. Ο Αντιβασιλέας προτείνει να παντρευτεί ο διάδοχος του Ισπανικού θρόνου την κόρη του, Δεσποινίδα του Μονπενσιέ, και σε αντάλλαγμα να παντρευτεί ο Λουδοβίκος ΙΕ' την τετράχρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας. Έτσι, οι μικροί μελλόνυμφοι θα γίνουν, παρά τη θέλησή τους, πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων.
Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντιγκέν
Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Γουίλσον, Αναμαρία Βαρτολομέι, Ολιβιέ Γκουρμέ, Κατρίν Μουσέ
Είδος: Κοινωνική
Διάρκεια: 100'

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
Τριάντα χρόνια αφού υπηρέτησαν μαζί στο Βιετνάμ, ο Λάρι αναζητεί το Σαλ και το Ρίτσαρντ για να αποχαιρετήσουν μαζί το γιο του, που σκοτώθηκε στον πόλεμο του Ιράκ.
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Πρωταγωνιστούν: Μπράιαν Κράνστον, Λόρενς Φίσμπερν, Στιβ Καρέλ
Είδος: Κοινωνική
Διάρκεια: 125'


50 ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗ
Η πενηντάχρονη Ορόρ Ταμπόρ, έχοντας αποφασίσει να χωρίσει από τον σύζυγό της, χάνει τη δουλειά της και ταυτόχρονα μαθαίνει ότι θα γίνει γιαγιά. Νιώθει ότι η ζωή της βρίσκεται σε ένα τέλμα και ότι σιγά-σιγά περιθωριοποιείται. Αλλά όταν ξανασυναντά τυχαία τον έρωτα των νεανικών της χρόνων, κάτι αρχίζει να αλλάζει…
Σκηνοθεσία: Μπλαντίν Λενουάρ
Πρωταγωνιστούν: Ανιές Ζαουί, Τιμπό Ντε Μονταλεμπάρ, Πασκάλ Αρμπιγιό
Είδος: Κομεντί
Διάρκεια: 89'


ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ
Η Νεϊλά έχει μεγαλώσει σε ένα υποβαθμισμένο προάστειο των Παρισίων και ονειρεύεται να γίνει δικηγόρος. Την πρώτη της μέρα στο Πανεπιστήμιο έρχεται σε σύγκρουση με τον καθηγητή Πιέρ Μαζάρ γνωστό για τον προκλητικό και προβοκατόρικο χαρακτήρα του. Ο καθηγητής προκειμένου να επανορθώσει για την επιθετική και ίσως ρατσιστική συμπεριφορά του αναλαμβάνει να προετοιμάσει την Λεϊλα ώστε να λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό Ρητορικής. Κυνικός και ιδιαιτέρως απαιτητικός γίνεται ένας μέντορας για την νεαρή κοπέλα, όμως για να πετύχει η προσπάθεια τους θα πρέπει και οι δύο να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις τους.
Σκηνοθεσία: Ιβάν Ατάλ
Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλ Οτέιγ, Καμέλια Τζορντάνα
Είδος: Κομεντί
Διάρκεια: 95'

ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ
Καθημερινά καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσά σε διάφορα πράγματα η Τζουλιέτ όμως αδυνατεί να αποφασίσει. Έχει μάθει να αποφασίζουν άλλοι για αυτήν μέχρι που γνωρίζει δύο γοητευτικούς άνδρες…αυτή την φορά θα πρέπει μόνη να επιλέξει ποιος πραγματικά της αρέσει!
Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβέν
Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντρα Λαμί, Τζέιμι Μπάμπερ, Αρνό Ντικρέ
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Αν σου άρεσε κάνε