Ο Will Ferrell ετοιμάζει ταινία για την Eurovision

Ο Will Ferrell ετοιμάζει ταινία για την Eurovision

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 16:08 Δημιουργία 10/07/18, 15:59

Ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός θα αποτελέσει το θέμα ταινίας που θα γυρίσει η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix με πρωταγωνιστή τον Will Ferrell.

Σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο της κωμικής ταινίας υπογράφει ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Andrew Still.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο «Casa de mi Padre» και στην ταινία παρωδία «A Deadly Adoption».

Ο 50χρονος ηθοποιός βρέθηκε στη Λισαβόνα και παρακολούθησε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο Ferrell πρωτοάκουσε γι' αυτόν το 1999 από την Σουηδή σύζυγό του Viveca Paulin.

Η δημοτικότητα του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού Eurovision τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει και τη φετινή διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 186 εκατ. θεατές.

Η ταινία αυτή θα είναι η δεύτερη που γυρίζει ο ηθοποιός για την τηλεοπτική πλατφόρμα καθώς τον Μάιο κυκλοφόρησε η κωμωδία «Ibiza» με την Gillian Jacobs.

Το Netflix μετά την υπογραφή συμφωνίας για την παραγωγή μίας σειράς ταινιών με τον Adam Sandler προχώρησε στην υπογραφή συμφωνιών και με άλλους κορυφαίους κωμικούς μεταξύ των οποίων οι Chris Rock, Amy Schumer και Jerry Seinfeld.

Ο Ferrell εμφανίστηκε πρόσφατα στην κωμωδία «Daddy's Home 2» (Ξαναγύρισε ο μπαμπάς) και θα πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Holmes and Watson», η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο, η οποία είναι μία κωμική εκδοχή της σειράς μυστηρίου του Arthur Conan Doyle.

Επίσης η Amazon αγόρασε πρόσφατα μια σειρά ντοκιμαντέρ για την παγκόσμια οικονομία του στενού συνεργάτη του Ferrell, σκηνοθέτη Adam McKay.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία του Ferrell που είναι εμπνευσμένη από την Eurovision.

Αν σου άρεσε κάνε