Η «Μαύρη Χήρα» έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Η «Μαύρη Χήρα» έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 16:23 Δημιουργία 17/07/18, 16:16

Πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία της Marvel, «Iron Man 2» κι έκτοτε οι θαυμαστές της, ζητούσαν από τον παραγωγό Kevin Feige να γυρίσει μία ταινία επικεντρωμένη στην ηρωίδα.

Επιτέλους, μετά από χρόνια συζήτησης, μια ταινία βασισμένη στη «Μαύρη Χήρα» τον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Scarlett Johansson, άρχισε τελικά να προχωρά και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, την ταινία θα σκηνοθετήσει η Kate Sortland.

Νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από 70 σκηνοθέτες είχαν συνάντηση με την εταιρεία παραγωγής για τη δουλειά αλλά τελικά επιλέχθηκε η Sortland.

Μάλιστα, το να επιλεγεί γυναίκα για τη σκηνοθεσία της ταινίας, σύμφωνα με την Independent, αποτελούσε προϋπόθεση για την εταιρεία παραγωγής κι έτσι θα είναι η δεύτερη γυναίκα που θα βρεθεί στο «τιμόνι» μιας ταινίας της Marvel, ακολουθώντας την Anna Boden, που σκηνοθέτησε την ταινία «Captain Marvel», μαζί με τον Ryan Fleck.

Πάντως προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την «Μαύρη Χήρα», ωστόσο λέγεται ότι διαδραματίζεται πριν από την εμφάνιση των Εκδικητών, ενώ άγνωστη παραμένει και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Αν σου άρεσε κάνε