Θύμα ληστείας ο Στ. Σπανουδάκης

Θύμα ληστείας ο Στ. Σπανουδάκης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 12:44 Δημιουργία 18/07/18, 12:11

Έναν εφιάλτη έζησε πριν μερικές ημέρες ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, ο οποίος μόλις ξύπνησε με την γυναίκα του ανακάλυψε πως είχε πέσει θύμα ληστείας, καθώς αντίκρισε το σπίτι του άνω κάτω!

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, οι διαρρήκτες άρπαξαν μέσα από το σπίτι δύο γεμάτες κοσμηματοθήκες, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού και μετρητά. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 200.00 ευρώ. Το ζευγάρι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη διαπίστωσαν τη διάρρηξη μόλις ξύπνησαν, είδαν το σπίτι άνω κάτω και έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου έσπευσαν στο σημείο όπου σοκαρισμένο το ζευγάρι τους ανέφερε ότι οι κακοποιοί κατά πάσα πιθανότητα εισέβαλαν στο σπίτι τα ξημερώματα χωρίς εκείνοι να το αντιληφθούν.

Όπως είπε ο κ. Σπανουδάκης στους αστυνομικούς εκείνο το βράδυ βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφηση που διατηρεί μέσα στο σπίτι του και πήγε για ύπνο πολύ αργά, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να δει κάτι ύποπτο.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι διαρρήκτες πήδηξαν πάνω από φράχτη του κήπου και μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα.

Όπως έγινε γνωστό όλα τα κλοπιμαία ήταν ασφαλισμένα ενώ ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε στις αρχές ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει ξανά θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του.

Η αστυνομία εξετάζει εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται και βάζει στο μικρόσκοπιό της όλα τα άτομα που εργάστηκαν για λογαριασμό του ζευγαριού στο σπίτι και γνώριζαν τα κατατόπια.

Αν σου άρεσε κάνε