Η Άντζελα Δημητρίου στο Βεάκειο

Η Άντζελα Δημητρίου στο Βεάκειο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 16:29 Δημιουργία 07/08/18, 16:04

Τα 40 χρόνια της επιτυχημένης μουσικής διαδρομής της και ενεργής παρουσίας στο τραγούδι, γιορτάζει η μοναδική Άντζελα Δημητρίου με μια μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας -όπως η ίδια αποφάσισε- θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους πυρόπληκτους.

Κοινωνικά ευαίσθητη, η επιτυχημένη τραγουδίστρια μετά τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών και τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς, πήρε την πρωτοβουλία η δική της γιορτή να γίνει μια φωνή συμπαράστασης και υποστήριξης για όλους όσους δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται σκληρά.

Στο Βεάκειο Θέατρο στη προγραμματισμένη συναυλία της Άντζελας συμμετέχουν εκλεκτοί φίλοι -συνάδελφοί της, όπως: ο Αντύπας, η Σοφία Βόσσου, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Βασίλης Καρράς, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, με special guest την Τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Ziynet Sali αλλά και τον Φοίβο, τον συνθέτη που της έχει χαρίσει υπέροχες επιτυχίες.

Η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, μια δυνατή φωνή, με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

39 δίσκοι από τους οποίους οι 30 είναι χρυσοί και οι 24 πλατινένιοι, με πάνω από 2.500.000 πωλήσεις δίσκων στο εξωτερικό και 1.300.000 στην Ελλάδα και στην Κύπρο!

Στο Βεάκειο Θέατρο, θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε μια συγκινητική και σπουδαία βραδιά για την επιτυχημένη 40χρονη πορείας της, είναι γιατί θα ερμηνεύσει όλες τις παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες που άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν εποχή όπως: «Κάνε στην άκρη», «Μαργαρίτες» «Ουρανέ», «Ποια θυσία», «Είναι κάτι χαρακτήρες», «Έχτιζα παλάτια », «Τι να την κάνω την αγάπη σου», «Κυρία θα μείνω», «Κλείσε φώτα κλείσε μάτια», «Εσύ τι λες», «Φταίει ο έρωτας», «Έχω μια καρδιά», «Γυναίκα εγώ», «100%», «Δυό φωνές», «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Ήθελα να ξερά δεν ντρέπεσαι», «Θέλω να τα σπάσω όλα», «Come back», «Αν είχα έναν άνθρωπο» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες.

info
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 21.00

Αν σου άρεσε κάνε