Ανοιχτός σε μία επανένωση των Genesis δηλώνει ο Phil Collins

Ανοιχτός σε μία επανένωση των Genesis δηλώνει ο Phil Collins

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 15:36 Δημιουργία 17/08/18, 15:30

Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που οι Genesis ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους «Turn It On Again» και μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία σκέψη η μπάντα να κάνει μία επανένωση, ειδικά ύστερα από την ασθένεια του Phil Collins η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένη βλάβη στο νευρικό του σύστημα.

Ο σταρ όμως απέρριψε την συνταξιοδότησή του πέρυσι για την σόλο περιοδεία που έκανε μαζί με τον έφηβο γιο του Nicolas στα ντραμς και πλέον μιλώντας στο Rolling Stone αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Genesis μαζί με τον γιο του.

«Δεν θα το απέκλεια», δήλωσε ο Collins όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επανένωση της μπάντας και πρόσθεσε: «Εγώ, ο Mike και ο Tony είμαστε πολύ κοντά ακόμα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα εάν δεν έπαιζα ντραμς, αλλά όλα είναι δυνατά».

Ο Collins μίλησε με τον Tony Banks και τον Mike Rutherford όταν παρακολούθησαν την σόλο εμφάνισή του στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι. «Νομίζω ότι, ναι, αν κάναμε κάτι, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι με το Νικ στα ντραμς γιατί δεν νομίζω πως είμαι σε θέση να το κάνω εγώ. Νομίζω ότι η γνώμη τους για τον Nick είναι αρκετά υψηλή για να τον δεχτούν ως μέλος της μπάντας», είπε ο Phil.

Αν σου άρεσε κάνε