«Η Παράσταση των Ηλιθίων» στο θέατρο Αλκμήνη

«Η Παράσταση των Ηλιθίων» στο θέατρο Αλκμήνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 14:29 Δημιουργία 30/10/18, 14:06

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Η Παράσταση των Ηλιθίων» σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου και μουσική Σταμάτη Χρήστου, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Αλκμήνη.

Οι ξεκαρδιστικές σκηνές, οι απίστευτες εναλλαγές, τα εκπληκτικά κουστούμια και οι απίθανοι χαρακτήρες του έργου, θα συναρπάσουν τους θεατές και θα χαρίσουν την απόλαυση μιας τρελής κωμωδίας.

Λίγα λόγια για το έργο:
Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα .Ένας θεότρελος θίασος με χαμηλό έως ανύπαρκτο μπάτζετ, αποφασίζει να ανεβάσει μία θεατρική παράσταση, με ένα μισοτελειωμένο έργο, μίας καινούργιας και ταυτόχρονα τρελής συγγραφέως. Τίποτα δεν είναι έτοιμο. Σκηνικά δεν υπάρχουν, τα κουστούμια δεν έχουν έρθει, οι ηθοποιοί δεν ξέρουν καλά καλά τα λόγια τους, ένας σκηνοθέτης σε κατάσταση παράκρουσης και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η συγγραφέας αλλάζει συνεχώς την υπόθεση του έργου. Η παράσταση θα ανέβει; Και αν θα ανέβει πως θα ανέβει; Την έκπληξη του τι θα επακολουθήσει θα αφήσουμε το κοινό να την ανακαλύψει μόνο του! Ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ένας τρελός ρυθμός σε μορφή κόμικς!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Σκηνικά- Κουστούμια: Γεωργία Δεμερτζή
Μουσική: Σταμάτης Χρήστου
Φωτογραφικό υλικό: ART & YOU
Παραγωγή: «P&J ART PRODUCTIONS» υπό την αιγίδα του κρατικού φορέα ΕΝΕΛΠΑ.

Ερμηνεύουν οι:
Φιλίτσα Καλογεράκου, Γωγώ Κοβαίου, Αντώνης Τζαμαλούκας, Λίνα Σταυροπούλου, Καλλιόπη Χατζησταύρου, Νάντια Λεονάρδου, Ευριπίδης Κοσμά, Γαβρίλος Καμμάς και ο Μάνος Αντωνίου


Info
Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ | Αλκμήνης 8 | Γκάζι | 2103428650
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 1.45 με διάλειμμα
Κάθε Τετάρτη στις 21:30
Ημερομηνία έναρξης: 31 Οκτωβρίου 2018
Τιμή εισιτηρίου: 10 € κανονικό/ 8 € Άνεργοι-ΑΜΕΑ / 7€ ειδική τιμή group.

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR και στο ταμείο του θεάτρου.

Το έργο «Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ» θα παίζεται και κατόπιν συνεννοήσεως με συλλόγους, σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατόπιν συνεννοήσεως.

Αν σου άρεσε κάνε