Έφτασε το νέο trailer του Avengers Endgame

Έφτασε το νέο trailer του Avengers Endgame

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 18:19 Δημιουργία 07/12/18, 18:04

«Στα κάρβουνα» βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής οι εκατομμύρια fans των ταινιών της Marvel καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η ημερομηνία κυκλοφορίας και το τρέιλερ της νέας ταινίας των Avengers.

Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου του 2019.

Στις πρώτες εικόνες της ταινίας τα πράγματα δείχνουν ήδη πολύ σοβαρά: Ο Τόνι Σταρκ βρίσκεται χαμένος στο διάστημα, δίχως τροφή και σε λίγο δίχως οξυγόνο. Μαζί του έχει ένα μισοκατεστραμμένο κράνος του Iron Man, μέσω του οποίου προσπαθεί να στείλει μηνύματα στην αγαπημένη του Πέπερ Ποτς πίσω στη Γη (το κάδρο θυμίζει έντονα τη γνωστή σκηνή από τον Άμλετ).

Στον πλανήτη μας ένας δακρυσμένος Captain America καταστρώνει με τη Black Widow σχέδιο για να ανατρέψουν το "snap" του Thanos στο Infinity War. Η Widow συναντά τον Hawkeye εμφανώς αλλαγμένο (σ.σ.: έχει πιθανότατα υιοθετήσει την ταυτότητα του Ronin), ο Thor και η Nebula πενθούνμ τις απώλειές τους, ενώ στο τέλος ο Antman χτυπά την πόρτα στο μέγαρο των Avengers.

Η ομάδα των δημοφιλών υπερηρώων μοιάζει να βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της ύπαρξής της. Είτε θα καταφέρει να τα ανατρέψει όλα, είτε θα τελειώσει.

Αν σου άρεσε κάνε