Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ράπερ Cadet

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ράπερ Cadet

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UPD 13:55 Δημιουργία 09/02/19, 13:47

Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο βρετανός ράπερ Cadet, ενώ ήταν καθ’ οδόν προς μια συναυλία, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του και στους χιλιάδες φανς του.

O 28χρονος μουσικός, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μπλέιν Κάμερον Τζόνσον, επέβαινε σε ταξί όταν συνέβη το μοιραίο δυστύχημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

«Εμείς, η οικογένεια του Μπλέιν Κάμερον Τζόνσον, γνωστού ως Cadet (Underrated Legend) θα θέλαμε να μοιραστούμε τη δυσάρεστη είδηση ότι τις πρωινές ώρες της 9ης Φεβρουαρίου απεβίωσε ενώ επέβαινε σε ταξί καθ’ οδόν προς μια συναυλία. Αυτή τη στιγμή εμείς, η οικογένειά του, εκτιμούμε την υπομονή σας και θα μοιραστούμε μαζί σας οποιαδήποτε πληροφορία, όταν και όπως μπορέσουμε. Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμπαράστασή σας. Με αγάπη, η οικογένεια Τζόνσον», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση στο λογαριασμού του σταρ στο Instagram.

H είδηση του αδόκητου χαμού του ανερχόμενου αστέρα σκόρπισε θλίψη στη βρετανική μουσική σκηνή και τους χιλιάδες οπαδούς του, που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα συμπαράστασης στους δικούς του.

Αν σου άρεσε κάνε