Πρόταση για παράρτημα της Facebook στη Θεσσαλονίκη

Πρόταση για παράρτημα της Facebook στη Θεσσαλονίκη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UPD 16:24 Δημιουργία 03/10/19, 16:21

Πρόταση στη Facebook να λειτουργήσει παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της επιχειρηματικής αποστολής της Περιφέρειας στις εγκαταστάσεις της Facebook, στη Silicon Valley της Καλιφόρνια.

Όπως ανακοινώθηκε, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης θα συντάξουν ολοκληρωμένη πρόταση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο να διερευνηθεί από την εταιρία η δυνατότητα αυτή.

Στελέχη της Περιφέρειας παρουσίασαν, μάλιστα, σε στελέχη της Facebook ένα πρόπλασμα της πρότασης, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα που έχει η Θεσσαλονίκη για μια τέτοια επιλογή, αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν τόσο για την πόλη, όσο και για την εταιρία, με τη σύσταση και λειτουργία παραρτήματος.

Η επιχειρηματική αποστολή ξεναγήθηκε αρχικά στις εγκαταστάσεις της Facebook από Έλληνες εργαζόμενους στην εταιρία ενώ ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας με στελέχη και εργαζομένους της εταιρίας, έκανε λόγο για "ένα τεχνολογικό θαύμα που κατόρθωσε να αλλάξει άρδην την επικοινωνία σε όλο τον κόσμο" και σχολίασε ότι το εργασιακό περιβάλλον στην εταιρεία αποτελεί πρότυπο για κάθε καταρτισμένο εργαζόμενο από όλο τον πλανήτη.

Αν σου άρεσε κάνε