To iPhone σας μπορεί τώρα να ζωντανέψει εκτυπωμένες φωτογραφίες!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 18/09/17, 15:40

[ad_1]

Αν είστε φαν του Harry Potter, τότε σίγουρα θα θυμάστε τις ζωντανές φωτογραφίες που φιγουράριζαν στa εξώφυλλα των βιβλίων ή τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως έχει πετύχει και η Apple!


φωτογραφίες


Το Prynt Pocket είναι μια νέα συσκευή στο μέγεθος της παλάμης σας, που συνδέεται με το τηλέφωνό σας και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε άμεσα τις εικόνες σας σε αυτοκόλλητο χαρτί.


Η συσκευή, η οποία έχει τιμή $ 149, συνδέεται στο iPhone μέσω της θύρας Lightning και διπλώνει γύρω του σαν λαβή. Μπορεί να εκτυπώσει οποιαδήποτε φωτογραφία στη συσκευή σας, ενώ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Prynt για να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας, έχετε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: σας επιτρέπει να ενσωματώσετε δεδομένα βίντεο στην εκτύπωση.


Το app επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν φίλτρα και κείμενο στις εικόνες και έχει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 10 δευτερολέπτων μαζί με τη φωτογραφία. Οποιοσδήποτε με την εφαρμογή Prynt μπορεί να κρατήσει την εκτυπωμένη φωτογραφία μπροστά από την κάμερα και να δει την αναπαραγωγή του βίντεο χρησιμοποιώντας το AR. Με αυτό τον τρόπο η φωτογραφίας σας ουσιαστικά ζωντανεύει μπροστά στην οθόνη του κινητού σας!



Το Prynt Pocket χρησιμοποιεί θερμική εκτύπωση για να εκτυπώσει τις εικόνες σε χαρτί ZINK 2×3, ανθεκτικό σε σκισίματα, το οποίο έχει επίσης συγκολλητική επένδυση. Η φωτογραφική μηχανή έρχεται με 10 φύλλα και επιπλέον 40 πακέτα μπορούν να αγοραστούν για $ 19.99.


Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε χρώματα γραφίτη, πράσινου της μέντας και απαλού γκρι και είναι συμβατή με όλα τα iPhone από το iPhone 5 και μετά. Σύντομα ωστόσο μπορεί να γίνει διαθέσιμη και για συσκευές Android.


Το Prynt Pocket αποτελεί συνέχεια της Prynt Case, η οποία κυκλοφόρησε το 2014. Η Prynt Case ήταν μια ογκώδης θήκη για το τηλέφωνό σας, αλλά το Prynt Pocket είναι ένα φορητό πρόσθετο gadget που εφαρμόζεται στη συσκευή σας.


Οι μονάδες Prynt Pocket αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τις 30 Μαΐου και μπορείτε να τις παραγγείλετε τώρα από την ιστοσελίδα του Prynt.


The post To iPhone σας μπορεί τώρα να ζωντανέψει εκτυπωμένες φωτογραφίες! appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε