The Return Update: Τα Thargoids επιστρέφουν στο Elite Dangerous

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 18/09/17, 18:59

[ad_1]

Τα μυστηριώδη Thargoids επιστρέφουν επίσημα στο σύμπαν Elite Dangerous στις 26 Σεπτεμβρίου με την υπόσχεση να εντυπωσιάσουν τους παίκτες με νέους μοναδικούς τρόπους.Thargoids


Το Elite Dangerous είναι άδειο. Η ιστορία βασίζεται στο γεγονός ότι είμαστε λίγο πολύ μόνοι στον γαλαξία. Η μοναδική απόδειξη εξωγήινης ζωής είναι τα Thargoids, μια φυλή πλασμάτων που έχουν πεθάνει εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση του δημοφιλούς Drake.


Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι αγωνίζονται μεταξύ τους ή απλώς προσπαθούν να ζουν μέσα σε ένα τεράστιο κενό σύμπαν. Μερικοί εξερευνητές βρήκαν υπολείμματα αλλοδαπών πολιτισμών, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Η επιστροφή των Thargoids θα αλλάξει τελείως την τροπή των πραγμάτων.


Υπάρχουν ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες σχετικά με αυτή τη φυλή. Αν και μερικοί παίκτες συνάντησαν πλοία στο βαθύ διάστημα, δεν έχουν γνωστοποιηθεί στοιχεία. Κρίνοντας από το σύντομο τρέιλερ που παρουσιάστηκε, φαίνεται ότι τα διαστημόπλοια τους μπορούν να αναγεννηθούν με πολύ γρήγορο ρυθμό, γεγονός που θα κάνει τα πράγματα πραγματικά ενδιαφέροντα.


Η Frontier Developments αναφέρει ότι η ενημερωμένη έκδοση 2.4, που ονομάζεται “The Return”, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με διαδραστικό περιεχόμενο που βασίζεται σε αφηγήσεις. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πως θα παραμείνει διαθέσιμο αυτό το περιεχόμενο αλλά πιθανότατα να αποσταλεί σε μορφή κοινοτικών εκδηλώσεων.


Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν ωραίο να δούμε κάτι εντυπωσιακό από την Elite. Το The Return υπόσχεται να σοκάρει τους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για την ενημέρωση.


Αν ψάχνετε για παρηγοριά, ο γαλαξίας Elite Dangerous είναι πολύ μεγάλος, με περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια συστήματα, οπότε αν δεν θέλετε να συναντήσετε τους εξωγήινους πιθανότατα να μην χρειαστεί.



The post The Return Update: Τα Thargoids επιστρέφουν στο Elite Dangerous appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε