Huawei: κλόουν το Face ID του iPhone X

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 18/09/17, 21:12

[ad_1]

Η Huawei παίζει με το νέο iPhone X της Apple, με μια μικρή διαφήμιση που δημοσίευσε στο Facebook. Η διαφήμιση της Κινέζικης εταιρείας ουσιαστικά ειρωνεύεται το fail του Face ID κατά την παρουσίαση του νέου iPhone, αλλά και μας προετοιμάζει για το τι να περιμένουμε από το επερχόμενο Mate 10.


Η διαφήμιση όπως προαναφέραμε “χτυπάει” το FaceID του iPhone X, χρησιμοποιώντας ένα κλόουν emoji που υπονοεί ότι το FaceID δεν θα είναι και πολύ αξιόπιστο. Huawei


Η λεζάντα της δημοσίευσης αναφέρει “Ας το παραδεχτούμε, η αναγνώριση προσώπου δεν είναι για όλους”. Ας ελπίσουμε ότι η Huawei θα κρατήσει χαρακτήρα και δεν θα αντιγράψει την Apple σε λίγα χρόνια.


Η διαφήμιση τελειώνει με ένα hashtag που υποστηρίζει ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει το #TheRealAIPhone στις 16 Οκτωβρίου.


Φυσικά η Huawei αναφέρεται στον δικό της επεξεργαστή Kirin 970, ο οποίος διαθέτει μια ειδική ‘Μονάδα Νευρικής Επεξεργασίας’ ή NPU. Η Huawei ισχυρίζεται ότι η NPU της θα μπορούσε να εκτελέσει μια δοκιμή αναγνώρισης εικόνων σε 2.000 εικόνες ανά δευτερόλεπτο, 20 φορές πιο γρήγορα από ό, τι μπορούν να κάνουν οι ανταγωνιστές της.


Ένα από τα χαρακτηριστικά του Mate 9 και του P10 είναι η ικανότητά τους να χρησιμοποιούν την μηχανική μάθηση για να μπορούν να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των εφαρμογών με βάση τη χρήση του ιδιοκτήτη. Η νέα τεχνολογία υπόσχεται ότι οι συσκευές δεν θα γίνονται όλο και πιο αργές με την πάροδο του χρόνου.


Ας το δούμε όμως αυτό στην πράξη, γιατί το κάθε τμήμα marketing συνηθίζει να λέει πολλά.


Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τηλέφωνα Android έχουν τη φήμη ότι επιβραδύνουν αρκετά με την πάροδο του χρόνου, αν υλοποιηθεί η υπόσχεση της Huawei δεν θα είναι μικρό επίτευγμα.


The post Huawei: κλόουν το Face ID του iPhone X appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε