Starbucks: Υποστήριξη ασύρματων charging pads για τα νέα iPhones

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 19/09/17, 09:52

[ad_1]

Μια πρόσφατη έκθεση επιβεβαιώνει ότι τα Starbucks αποφάσισαν να ξεκινήσουν σύντομα μια αναβάθμιση του οικοσυστήματος ασύρματης φόρτισης ολόκληρης της αλυσίδας για να μπορεί πλέον να υποστηρίζει τα νέα smartphones της Apple, iPhone 8 και iPhone X.


Η Powermat επίσης επιβεβαίωσε ότι θα αναβαθμίσει την δική της σειρά charging pads για να μπορεί να υποστηρίζει το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi που η Apple εφάρμοσε στο γυάλινο σώμα των συσκευών iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.


Πληροφοριακά, τα Starbucks ήδη προσέφεραν ασύρματα charging pads στους Android χρήστες. Τώρα λοιπόν που μπαίνει και η Apple δυναμικά στο παιχνίδι με τα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, τα Starbucks την υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο.


Υποστηρίζεται ότι τα Starbucks και η Powermat συνεργάζονται επι του παρόντος με στόχο την ενημέρωση των ασύρματων charging pads σε κάθε καφετέρια έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εφαρμογή Qi μέχρι το τέλος της φθινοπωρινής σεζόν όποτε αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι νέες συσκευές της Apple.


Εάν λοιπόν επισκέπτεσαι τακτικά τα Starbucks και σκοπεύεις να αναβαθμίσεις την συσκευή σου με κάποια από τα νέα μοντέλα τα Apple που διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα με την μπαταρία σου όση ώρα απολαμβάνεις το καφέ σου.


Επειδή όμως τα Starbucks δεν αποτελούν απλά ένα μέρος που κάποιος μπορεί να πιεί τον καφέ του αλλά και να διαβάσει ή να δουλέψει, σίγουρα η προσθήκη αυτής της νέας δυνατότητας θα ευχαριστεί αρκετά τους θαμώνες.


Να υπενθυμίσουμε ότι οι προπαραγγελίες για τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ για το iPhone X θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 27 Οκτωβρίου ενώ στην αγορά μπορείτε να το βρείτε από τις 3 Νοεμβρίου 2017.




The post Starbucks: Υποστήριξη ασύρματων charging pads για τα νέα iPhones appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε