Γυναίκα μηνύει την Apple μετά από ατύχημα που υπέστη σε κατάστημα της

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 02/10/17, 19:31

[ad_1]

Η Apple εξακολουθεί να είναι ένα από τα προτιμώμενα ονόματα που τα άτομα και οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο μηνύουν για διάφορους λόγους, και τώρα η Cupertino στέλνεται στο δικαστήριο για ένα ατύχημα που έλαβε χώρα σε ένα από τα καταστήματά της.


apple


Η Lovey Love Harries έχει ασκήσει αγωγή εναντίον της Apple αφού υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς σε ένα κατάστημα της Apple στη Φλόριντα, εξηγώντας στα δικαστικά έγγραφα ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από τα “επικίνδυνα μεταλλικά εξαρτήματα των τοίχων” στο κατάστημα 1030 W. Forest Hill Boulevard, Wellington, Φλόριντα.


Η γυναίκα λέει ότι επέστρεψε στο κατάστημα για να επιδιορθώσει το iPhone της, αλλά όταν ένας υπάλληλος της Apple προσπάθησε να πάρει μια θήκη για iPhone από τον τοίχο, πετάχτηκε ένα αιχμηρό μεταλλικό ράφι στο αριστερό της χέρι.


Η μήνυση συνεχίζει να υποδεικνύει την Apple ως το μέρος που είναι υπεύθυνο για το περιστατικό, υποδεικνύοντας όχι μόνο ότι η εταιρεία δεν κατάφερε να προειδοποιήσει τους πελάτες για τον κίνδυνο, αλλά επίσης ότι ήταν αμέλεια που επιτρέπονταν στο προσωπικό να χειρίζεται τον εξοπλισμό.


“Η ενάγουσα τραυματίστηκε σοβαρά και θα συνεχίσει να υποφέρει από πόνους, έχει γίνει σχεδόν ανάπηρη και σύμφωνα με πληροφορίες και πεποιθήσεις θα τραυματιστεί μόνιμα, έχει αναγκαστεί να δαπανήσει ποσά για την ιατρική περίθαλψη και τη θεραπεία της.” αναφέρουν τα έγγραφα.


Η γυναίκα ζητεί τώρα αποζημίωση από την Apple, καθώς η εταιρεία δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση σχετικά με την υπόθεση και αν μπορεί να ενδιαφέρεται για διακανονισμό ή όχι.


The post Γυναίκα μηνύει την Apple μετά από ατύχημα που υπέστη σε κατάστημα της appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε