iPhone X: με κάθε πώληση η Samsung θα κερδίζει 110 δολάρια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 03/10/17, 12:18

[ad_1]

Η Apple εξακολουθεί να βασίζεται στη Samsung για κατασκευάσει το iPhone. Το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας το iPhone X δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτός είναι και λόγος που η Samsung μάλλον επιθυμεί να έχει η συσκευή υψηλό ποσοστό πωλήσεων iPhone X. iPhone X


Γιατί; μια ανάλυση στοιχείων αποκαλύπτει ότι η εταιρεία της Νότιας Κορέας θα κερδίζει γύρω στα 110 δολάρια από κάθε συσκευή που πωλείται.


Με άλλα λόγια, τα ανταλλακτικά που κατασκευάζονται από την Samsung και υπάρχουν μέσα σε ένα iPhone X αξίζουν όχι λιγότερο από 110 δολάρια, οπότε η Samsung έχει κάθε λόγο να επιθυμεί καλές πωλήσεις για τη νέα ναυαρχίδα της Apple.


Η ανάλυση στα εξαρτήματα του iPhone X έγιναν από ερευνητική εταιρεία Counterpoint και δημοσιεύθηκε από την WSJ. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι εκτός από την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη οθόνη που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή, η μπαταρία και οι πυκνωτές που διατίθενται στο iPhone X κατασκευάζονται επίσης από Samsung.


Η Counterpoint αναφέρει ότι η Samsung θα μπορούσε να κάνει περισσότερα χρήματα από το iPhοne X παρά από το δικό της Samsung Galaxy S8, αλλά προφανώς αναφέρεται μόνο στην κατασκευή εξαρτημάτων και όχι σε ολόκληρη την εταιρεία που επωφελείται σαφώς από τις υψηλές πωλήσεις των smartphone της.


Η Apple αναμένεται να πουλήσει περίπου 130 εκατομμύρια iPhone X, ενώ οι πωλήσεις της Samsung στο Galaxy S8 θα ανέλθουν στα 50 εκατομμύρια, σύμφωνα με την έρευνα. Εκτιμάται ότι η Samsung κερδίζει περίπου 202 δολάρια από τα εξαρτήματα που κατασκευάζει για κάθε Samsung Galaxy S8, οπότε στο τέλος, η εταιρεία θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα χρήματα κατασκευάζοντας hardware για το iPhοne X .


Η ίδια η Apple φέρεται να προσπαθεί να μειώσει την εξάρτηση της από τη Samsung και ξεκινώντας από το 2019, η εταιρεία θα μπορούσε να συνεργαστεί με άλλες εταιρείες για την κατασκευή οθονών iPhone, ειδικά μετά από επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις παραγωγής της LG Display.


The post iPhone X: με κάθε πώληση η Samsung θα κερδίζει 110 δολάρια appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε