Passenger Drone, ένα φουτουριστικό αεροσκάφος που έχει πετάξει με πραγματικούς επιβάτες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 03/10/17, 14:31

[ad_1]

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλά αυτόνομα αεροσκάφη να κάνουν δοκιμαστικές πτήσεις, καθώς η μετακίνηση μέσω αέρος έχει ταξινομηθεί ως η λύση επόμενης γενιάς, για τις αστικές συγκοινωνίες. Αλλά τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια σχεδιασμού.


Drone


Η Passenger Drone είναι μία από τις εταιρείες που παρουσίασε πρόσφατα, τα σχέδιά της για το πρωτότυπο του διθέσιου αεροσκάφους της. Το σκάφος είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα μικρό αυτοκίνητο και διαθέτει 16 ανεξάρτητες ηλεκτρικές μηχανές για αεροπορικές μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων.


Το σκάφος της έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς ανταγωνιστές της, στους οποίους περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η Airbus και η Uber. Σε αντίθεση με πολλά άλλα σχέδια VTOL, ο Passenger Drone έχει ήδη κάνει δοκιμαστικές πτήσεις με αληθινούς επιβάτες.


Η εταιρεία αναφέρει ότι οι πρώτες επανδρωμένες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο. Οι επιβάτες ήταν σε θέση να ελέγχουν χειροκίνητα το σκάφος, χρησιμοποιώντας ένα joystick και μια οθόνη αφής ή να επιτρέπουν στον υπολογιστή να πετάει σε αυτόνομη λειτουργία. Ο Passenger Drone εκτιμάται ότι μπορεί να διασχίσει απόσταση περίπου 20 μιλίων, με μέγιστη ταχύτητα 50 μίλια / ώρα, σύμφωνα με την Electrek.


Το όχημα δεν πήγε πολύ ψηλά, ούτε ταξίδεψε πολύ πέρα ​​από την άμεση περιοχή του – αλλά η δοκιμαστική πτήση ήταν μόνο ένα πρώτο βήμα.


Μαζί με τις αυτόματες και χειροκίνητες επιλογές ελέγχου, το Passenger Drone λέει ότι οι χειροτεχνίες μπορούν να λειτουργούν εξ αποστάσεως από μεγάλες αποστάσεις (όπως από ΕΕ προς Βόρεια Αμερική) μέσω ενός δικτύου 4G.


Η εταιρεία ανακοίνωσε στην Electrek ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες στο συνέδριο CES του επόμενου έτους.



The post Passenger Drone, ένα φουτουριστικό αεροσκάφος που έχει πετάξει με πραγματικούς επιβάτες appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε