Google Pixel XL: Μια νέα συσκευή με bezels και επίπεδη οθόνη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 03/10/17, 19:55

[ad_1]

Google Pixel XL: Η Google παρουσιάζει τα νέα μοντέλα Pixel την ερχόμενη Τετάρτη και πλέον έχουμε μια πιο κοντινή ματιά στο μεγαλύτερο μοντέλο το οποίο αναμένεται να είναι και το πιο ενδιαφέρον.Google Pixel XL


Το Google Pixel XL 2 όπως αποκαλύφθηκε, δεν πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική προσέγγιση με την Samsung και την Apple και θα εισάγει ένα τηλέφωνο με bezels.


Θα προσφέρει έναν πιο παραδοσιακό σχεδιασμό, χωρίς καμπυλωτές άκρες, γεγονός πολύ θετικό για όσους προτιμούν επίπεδη οθόνη όπως το Pixel.


To Pixel XL 2 θα φέρει ορισμένες βελτιώσεις στον σχεδιασμό όπως μικρότερα στρογγυλά bezels που προσφέρουν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.


Φημολογείται ότι το Pixel XL 2 θα διαθέτει μια λειτουργία συμπίεσης παρόμοια με εκείνη του HTC U11 επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινούν ορισμένες λειτουργίες και εφαρμογές όπως η κάμερα απλά πιέζοντας τις άκρες του τηλεφώνου.


Πρόσθετες αναφορές δείχνουν ότι η νέα σειρά Pixel θα περιλαμβάνει μια γραμμή αναζήτησης Google στο κάτω μέρος της οθόνης. Παρόλο που η θέση της γραμμής αναζήτησης δεν είναι και πολύ βολική, ελπίζουμε ότι η Google θα προσφέρει την επιλογή μετακίνησης σε διαφορετικό μέρος της οθόνης ή απενεργοποίησης. Η τελευταία επιλογή βέβαια, είναι εξαιρετικά απίθανη.


Μια συνολικά βελτιωμένη εμφάνιση με νέο calendar widget και πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες θα συμπληρώσουν την εξαιρετική δομή του νέου Pixel XL 2.


Το Pixel XL 2 της Google θα παρουσιαστεί τη Τετάρτη μαζί με την μικρότερη έκδοση, η οποία πιθανότατα να φέρει λιγότερες βελτιώσεις.


The post Google Pixel XL: Μια νέα συσκευή με bezels και επίπεδη οθόνη appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε