Το YouTube αλλάζει πολιτική σχετικά με τα External Links στο τέλος των βίντεο

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 03/10/17, 21:11

[ad_1]

βίντεοΈχετε δει πιθανώς βίντεο στο YouTube όπου στο τέλος ο δημιουργός του βίντεο προσθέτει έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ για να μπορούν οι χρήστες να επισκέπτονται έναν ιστότοπο, όπως το blog του δημιουργού, μια σελίδα patreon ή κάτι άλλο. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να μεταβείτε σε όποιο site αυτά σας οδηγούν.


Λοιπόν, η Google αλλάζει την πολιτική της σε αυτό τον τομέα.


Φαίνεται ότι από εδώ και εμπρός αν ο δημιουργός του βίντεο δεν είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα συνεργατών του YouTube, δεν θα είναι σε θέση να προσθέσει συνδέσμους με δυνατότητα κλικ στο τέλος των βίντεο. Το YouTube επιβεβαίωσε αυτές τις αλλαγές και σε μια δήλωση λέει: “Αυτή η ενημέρωση έχει σκοπό να περιορίσει την κατάχρηση και δεν επηρεάζει τους τρέχοντες συνεργάτες του YouTube ή τις υπάρχουσες τελικές κάρτες. Επιπλέον, τα κανάλια δεν χρειάζεται να δημιουργούν πραγματικά έσοδα από τα βίντεο ως μέρος αυτής της απαίτησης.”


Επομένως, αν είστε ήδη μέρος του Προγράμματος συνεργατών του YouTube, αυτή η αλλαγή δεν θα σας επηρεάσει. Αν όμως έχετε ένα μικρό κανάλι που εξακολουθεί να αναπτύσσεται ή αν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Συνεργατών, τότε δεν θα μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους με δυνατότητα κλικ στα βίντεό σας. Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10.000 προβολές καναλιού και να εγκριθείτε επίσης.


Αυτό θα βλάψει φυσικά τα μικρότερα κανάλια και ενώ οι εξωτερικοί σύνδεσμοι μπορούν ακόμη να προστεθούν στην ενότητα περιγραφής του YouTube, δεν είναι το ίδιο με το να μπορείτε να το κάνετε κλικ ενώ βρίσκεστε στο βίντεο.


The post Το YouTube αλλάζει πολιτική σχετικά με τα External Links στο τέλος των βίντεο appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε