Tα παιδιά σας θα τρελαίνονται να βουρτσίσουν τα δόντια τους με αυτή την έξυπνη οδοντόβουρτσα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 04/10/17, 17:27

[ad_1]

Ανεξάρτητα από την ηλικία, το να βουρτσίσουμε τα δόντια μας, δεν είναι συνήθως κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν μέσα στην ημέρα τους.


δόντια


Τα παιδιά που αντιστέκονται στο βούρτσισμα των δοντιών τους δεν είναι κάτι καινούργιο – οι γονείς πολλές φορές έχουν δώσει μάχες γι αυτό.


Για τους ενήλικες πάλι, η παρακολούθηση της αγαπημένης τους σειράς, μπορεί να είναι η αιτία που δεν βουρτσίζουν τα δόντια τους.


Η BleepBleeps είναι μια τεχνολογική εταιρεία που έχει δημιουργήσει μια σειρά από χαριτωμένα gadgets που συνδέονται με app και κάνουν τη ζωή ευκολότερη για μια οικογένεια. Το πιο πρόσφατο έχει ξεκινήσει μία καμπάνια στο Kickstarter, που έχει ήδη ξεπεράσει το στόχο του: ονομάζεται Benjamin Brush και είναι η οδοντόβουρτσα που θα κάνει τη νυχτερινή και πρωινή ρουτίνα πολύ πιο εύκολη.


Σε τι διαφέρει από τις άλλες? Η έξυπνη βάση της είναι αυτή που φιλοξενεί τη μοναδική τεχνολογία της – τον κινητήρα για έναν καθαρισμό υψηλής συχνότητας και ένα αδιάβροχο ηχείο. Αυτός ο κινητήρας υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιεί τεχνολογία Sonic Vibe που καθιστά τον καθαρισμό των δοντιών πιο εύκολο από ποτέ και αυτό που κάνει τη βούρτσα να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της.


Οι παλμοί υψηλής έντασης απομακρύνουν την πλάκα και ωθούν το υγρό ανάμεσα στα δόντια, γεγονός που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στην πρόληψη της συσσώρευσης πέτρας. Αν και αυτός ο καθαρισμός μπορεί να ακούγεται έντονος, ο κινητήρας είναι ήπιος.


Επιπλέον, η Benjamin Brush είναι η πρώτη ηλεκτρονική οδοντόβουρτσα στον κόσμο με ενσωματωμένο music store. Η BleepBleeps ελπίζει να κάνει όλη την οικογένεια να βουρτσίζει τα δόντια για τα προτεινόμενα δύο λεπτά αλλά και να κάνει την στοματική υγιεινή κάτι που θα περιμένουν με ανυπομονησία. Το music store της BleepBleeps έχει μια τεράστια επιλογή από κομμάτια για να διαλέξετε. Η βιβλιοθήκη ενημερώνεται καθημερινά με όλα τα νέα τραγούδια για μόλις $ 0,99, οπότε κάθε βούρτσισμα θα είναι διαφορετικό!


Με τη Benjamin, το μείζον καθήκον της οδοντικής υγιεινής μετατρέπεται σε παιχνίδι. Συνδέοντας την οδοντόβουρτσα με την εφαρμογή BleepBleeps, τα δεδομένα κάθε ατόμου σχετικά με το βούρτσισμα αποθηκεύονται και ανταμείβουν με πόντους. Η οικογένεια μπορεί να μετατρέψει το βούρτσισμα σε ένα φιλικό ανταγωνισμό, κάτι που θα κάνει τη νυχτερινή ρουτίνα πολύ ευχάριστη για τα παιδιά!


Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έξυπνη οδοντόβουρτσα εδώ.


The post Tα παιδιά σας θα τρελαίνονται να βουρτσίσουν τα δόντια τους με αυτή την έξυπνη οδοντόβουρτσα appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε