Build 16.6 (version 171001): Το νέο update της Microsoft για το Office

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 04/10/17, 19:40

[ad_1]

Build 16.6 (version 171001): H Microsoft ανακοίνωσε μια νέα σειρά ενημερώσεων για την Mac έκδοση του δικού της Office που θα είναι διαθέσιμη αρχικά στο Fast ring του προγράμματος Insider.Build 16.6


Ο λόγος για το Build 16.6 (version 171001) το οποίο θα συνοδεύεται από πολλές βελτιώσεις για τα Word, Excel και PowerPoint του Office 365. Επίσης, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα AutoSave και co-authoring για αρχεία OneDrive και SharePoint σε πραγματικό χρόνο.


Η Microsoft εξηγεί ότι το AutoSave αποθηκεύει αυτόματα τα έγγραφα καθώς κάνετε αλλαγές ενώ το co-authoring επιτρέπει να δείτε τι κάνουν οι υπόλοιποι όταν γίνονται οι αλλαγές.


Το νέο update συνοδεύεται από ένα νέο Share menu που απευθύνεται σε αρχεία αποθηκευμένα στο OneDrive for Business, στο Sharepoint αλλά και στο PowerPoint QuickStarter το οποίο καθιστά δυνατή τη δημιουργία παρουσιάσεων χρησιμοποιώντας το γράφημα Bing Knowledge και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο online.


Επιπλέον, το Office 365 προσφέρει Waterfall, Funnel, Histogram, Pareto, Box & Whisker, Treemap, και Sunburst.


Αν πάλι δεν διαθέτετε Office 365, η Microsoft φέρνει αλλαγές και για εσάς με τις ενημερώσεις Visual Basic for Applications για Word, Excel και PowerPoint.


«Ορισμένες πρόσθετες μέθοδοι και ιδιότητες των Windows Office είναι πλέον διαθέσιμες και για Mac. Φυσικά, υπάρχουν ακόμα αρκετές διαφορές μεταξύ Mac και Windows Object Model οπότε πιθανότατα να συναντήσετε την ένδειξη ‘not supported on this platform’ σε πολλές λειτουργίες.» αναφέρει χαρακτηριστικά η Microsoft.


Μην ξεχνάμε ότι όλες αυτές οι αλλαγές βρίσκονται σε beta έκδοση ως μέρος του Insider προγράμματος οπότε δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι όλες τελικά θα κυκλοφορήσουν επίσημα για τους χρήστες Office.


The post Build 16.6 (version 171001): Το νέο update της Microsoft για το Office appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε