[ΒΙΝΤΕΟ] Samsung smartphone τυλίγεται στις φλόγες στη τσέπη χρήστη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 04/10/17, 20:37

[ad_1]

Συναντάμε άλλη μια περίπτωση φλεγόμενου smartphone της Samsung και αυτή τη φορά οι κάμερες CCTV κατέγραψαν το περιστατικό, δείχνοντας τον ιδιοκτήτη να παλεύει με τις φλόγες.Samsung


Ένας 47χρονος άνδρας από την Ινδονησία ενώ περίμενε στο λόμπι ενός ξενοδοχείου το Samsung Grand Duos που βρισκόταν στην τσέπη του υπερθερμάνθηκε και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο έντρομος άνδρας προσπάθησε να το βγάλει από την τσέπη του αλλά η έκρηξη τύλιξε στις φλόγες το πουκάμισο του.


Σε μια προσπάθεια να σβήσει την φωτιά άρχισε να κυλάει στο έδαφος ενώ ένας άλλος άνθρωπος τον βοηθούσε να βγάλει από πάνω του το φλεγόμενο πουκάμισο.


Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης του smartphone υπέστη μικρά εγκαύματα στο στήθος χάρη στη γρήγορη αντίδραση του στο περιστατικό.


Σε δήλωση του μετά το περιστατικό, ο άτυχος άνδρας αναφέρει ότι δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά η υπερθέρμανση μάλλον προκλήθηκε λόγω σύνδεσης της συσκευής στο Wi-Fi, το Bluetooth και ταυτόχρονα στο GPS. Προφανώς αυτή τη φορά η υπερθέρμανση δεν προκλήθηκε λόγω φόρτισης της συσκευής.


«Είχα μια έντονη αίσθηση θερμότητας και ξαφνικά το τηλέφωνο άρχισε να κινείται, πριν καταλάβω τι συμβαίνει άρχισε η έκρηξη και πανικοβλήθηκα. Προσπάθησα να βγάλω το πουκάμισο μου όσο πιο γρήγορα γίνεται.» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Εκπρόσωπος της Samsung εξηγεί ότι η εταιρεία ερευνά ήδη την υπόθεση, χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.


«Η ασφάλεια των καταναλωτών είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα και έχουμε έρθει σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο καταναλωτή για να παράσχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και τώρα ερευνούμε τη συσκευή.» δήλωσε ο Jo Semidang, διευθυντής μάρκετινγκ της Samsung Electronics Indonesia.



The post [ΒΙΝΤΕΟ] Samsung smartphone τυλίγεται στις φλόγες στη τσέπη χρήστη appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε