Pixel 2 και Pixel 2 XL Επίσημη παρουσίαση! Τιμές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 04/10/17, 23:28

[ad_1]

Pixel 2 και Pixel 2 XL: Μετά από πάρα πολλές φήμες και εικασίες, η απάντηση της Google στο iPhone 8 και το iPhone X είναι εδώ.


Γνωρίστε επίσημα το Pixel 2 και το Pixel 2 XL.


Το μικρότερο Pixel 2 μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, με μια οθόνη OLED 5 ιντσών που τώρα πλαισιώνεται από στερεοφωνικά ηχεία – ένα χαρακτηριστικό που έχει σαν αποτέλεσμα την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών. Είναι κατασκευασμένο από την HTC (που αγόρασε πρόσφατα η Google), και έρχεται σε μαύρο, λευκό, και «κάπως μπλε». Και ναι, εξακολουθεί να έχει γιγάντια στεφάνια, ας το δεχτούμε και να προχωρήσουμε.Pixel 2 και Pixel 2 XL


Το Pixel 2 XL, φέρνει μια πιο δραματική αλλαγή. Έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του, αλλά διαθέτει μια οθόνη 6 ιντσών αντί για 5,5 ιντσών, χάρη στις μικρότερες στρογγυλές λωρίδες στο επάνω και στο κάτω μέρος. Η επιμήκυνση της είναι 2:1 ή 18:9. Έρχεται σε «μόλις μαύρο» και ένα τακτοποιημένο panda-like μαύρο και άσπρο, το οποίο έχει ένα πορτοκαλί κουμπί λειτουργίας (γιατί όχι). Οι φίλοι του μπλε θα απογοητευθούν αν ακούσουν ότι το χρώμα είναι αποκλειστικό για τη μικρότερη συσκευή.


Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μεταλλικό σχεδιασμό με ένα μικρό γυάλινο πλαίσιο στην πλάτη, το οποίο αυτή τη φορά έχει ακόμη μικρότερο αποτύπωμα από τα τελευταία χρόνια. Φαίνονται αρκετά κομψά, ειδικά το XL 2.


Οι βασικές προδιαγραφές είναι τυπικές του 2017 και είναι σχεδόν πανομοιότυπες εκτός από την ανάλυση και το μέγεθος της μπαταρίας τους:


Snapdragon 835 (και όχι snapdragon 836 που ήθελαν οι φήμες)

4GB RAM

64 GB και 128 GB χωρητικότητα

Εμφάνιση 1920 × 1080 στο Pixel 2

Ανάλυση 2.880 x 1.440 το Pixel 2 XL (538 ppi)

Στερεοφωνικά ηχεία

2,700 mAh μπαταρία στο Pixel 2, 3,520 mAh στο XL

Πλευρές συμπίεσης Active Edge

Δεν υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD (ωχ!)

Δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών (χμμ)

Γρήγορη φόρτιση (έως και 7 ώρες σε 15 λεπτά)


Η λειτουργία “Active Edge” δεν είναι ακριβώς μοναδική. Υπήρχε στο HTC U11 και σας άφηνε να πιέσετε τις πλευρές για να ξεκινήσετε συντομεύσεις. Η Google παρουσίασε τη χρήση για αυτόματη εκκίνηση της φωτογραφικής μηχανής, λέγοντας ένα ‘take a selfie.’


Η εταιρεία παρουσίασε το νέο χαρακτηριστικό της Lens που είναι ενσωματωμένο στην κάμερα, και είναι ικανό να ανιχνεύει αυτόματα αντικείμενα σε μια εικόνα.


Μιλώντας για τη φωτογραφική μηχανή, η Google αναφέρει ότι το Pixel έχει και πάλι την υψηλότερη βαθμολογία φωτογραφικής μηχανής στο DxO που φτάνει τα 98, χτυπώντας το iPhone 8 και τη Note 8.


Κάτι το ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το ότι η Google κατόρθωσε να δημιουργήσει μια κατάσταση πορτρέτου με μία μόνο κάμερα. Το είχε προσπαθήσει παλαιότερα με μια εφαρμογή της, που διέθετε την λειτουργία “Lens Blur”, αλλά ήταν από πολύ αδέξια έως άχρηστη.


Η νέα λειτουργία πορτρέτου χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλού εικονοστοιχείου στον αισθητήρα της κάμερας για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας κάποια ανάλυση μηχανικής μάθησης. Η Google αναφέρει ότι η μηχανική της μάθηση είναι τόσο προηγμένη ώστε μπορεί να λειτουργήσει και στην μπροστινή κάμερα, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει κάποιο τεράστιο cluster αισθητήρων στο μπροστινό μέρος, όπως το iPhone X.



Οι τιμές τώρα:
Το μικρό Pixel θα κοστίζει από $649 μέχρι $749 στα 64 GB και στα 128 GB, ενώ το μεγαλύτερο θα είναι στα $849/949. Σαν promotion, η Google προσφέρει και ένα δωρεάν Google Home Mini με την κάθε αγορά Pixel.


The post Pixel 2 και Pixel 2 XL Επίσημη παρουσίαση! Τιμές appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε