Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iPhone X. Η Apple χάνει έδαφος!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 05/10/17, 16:34

[ad_1]

Η Apple είχε υποσχεθεί να ξεκινήσει το πρόγραμμα προπαραγγελιών για το iPhone X αυτόν τον μήνα και τις αποστολές στις 3 Νοεμβρίου. Not so fast! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα χρειαστεί να περιμένουμε κι ‘άλλο λόγω συγκλονιστικά χαμηλού ποσοστού απόδοσης.iPhone X


Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι το iPhone X αντιμετώπισε προβλήματα παραγωγής αλλά τώρα προστέθηκε άλλο ένα εμπόδιο στο δρόμο της Cupertino, η οποία έχει αρχίσει να ανησυχεί πραγματικά.


Πηγές αναφέρουν ότι η κυκλοφορία των πρώτων 1 εκατομμυρίων συσκευών iPhone X θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο καθώς ο ρυθμός απόδοσης μειώνεται στο 10%. Φυσικά, η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες οπότε σύμφωνα με τις δικές της ανακοινώσεις η 3 Νοεμβρίου εξακολουθεί να είναι η ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας.


Όπως όμως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, μπορεί η Apple να μην έχει επιβεβαιώσει την καθυστέρηση του νέου επετειακού μοντέλου αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετοί λόγοι που καθιστούν αληθή αυτή την είδηση.


Ένα από τους βασικότερους είναι η οθόνη OLED που διαθέτει η συσκευή. Η Apple αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την οθόνη της συσκευής οπότε αν οι φήμες αληθεύουν τότε πολύ πιθανό να μην έχε βρεθεί ακόμα λύση για τον σχεδιασμό της.


Εάν η εταιρεία σημειώσει μια δεύτερη καθυστέρηση τότε πολύ πιθανό να υποστεί μεγάλο χτύπημα στις πωλήσεις της. Τόσο το iPhone 8 όσο και το iPhone 8 Plus δεν έχουν εντυπωσιάσει αρκετά το κοινό. Το μεγαλύτερο μοντέλο μάλιστα παρουσιάζει βλάβες της μπαταρίας αποθαρρύνοντας έτσι τους καταναλωτές.


Τέλος, να σημειώσουμε ότι και να καταφέρει η Apple να κυκλοφορήσει τις συσκευές στην ώρα τους, το 1 εκατομμύριο απόθεμα δεν θα είναι αρκετό για να καλύψει την ζήτηση με αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές να στραφούν σε εναλλακτικές εταιρείες.εκέμβριο


The post Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iPhone X. Η Apple χάνει έδαφος! appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε